New To Mac-Forums?

Welcome to our community! Join the discussion today by registering your FREE account. If you have any problems with the registration process, please contact us!

Get your questions answered by community gurus • Advice and insight from world-class Apple enthusiasts • Exclusive access to members-only contests, giveaways and deals

Join today!

 
Start a Discussion
 

Mac-Forums Brief

Subscribe to Mac-Forums Brief to receive special offers from Mac-Forums partners and sponsors

Join the conversation RSS
Movies and Video For people making movies and editing video with their Mac.

iMovie '08 --> Leopard (gray clips)


Post Reply New Thread Subscribe

 
Thread Tools
mac747

 
mac747's Avatar
 
Member Since: Sep 02, 2006
Location: Maryland
Posts: 385
mac747 will become famous soon enough
Mac Specs: 2.2GHZ Macbook Pro - 4GB RAM - 500GB HD

mac747 is offline
Does anyone else find that iMovie is buggy in Leopard? So much so that it is unusable? My cursor is jumpy inside as I scroll through the clips and sometimes the sound works and sometimes it doesn't. On top of that some of the clips are gray with no picture until I hover over them.

My mouse isn't jumpy outside of iMovie, only when I'm in iMovie moving the line/cursor to the right as I am viewing the clips. And at that point the sound doesn't aways work.

It used to work fine in Tiger. Am I doing something wrong here?

T
QUOTE Thanks
Edska

 
Edska's Avatar
 
Member Since: Oct 29, 2007
Location: Lithuania
Posts: 26
Edska is on a distinguished road
Mac Specs: iMac 17" Intel Core 2 Duo 1.83GHz 2x160GB HDD 2GB RAM

Edska is offline
Quote:
Originally Posted by mac747 View Post
Does anyone else find that iMovie is buggy in Leopard? So much so that it is unusable? My cursor is jumpy inside as I scroll through the clips and sometimes the sound works and sometimes it doesn't. On top of that some of the clips are gray with no picture until I hover over them.

My mouse isn't jumpy outside of iMovie, only when I'm in iMovie moving the line/cursor to the right as I am viewing the clips. And at that point the sound doesn't aways work.

It used to work fine in Tiger. Am I doing something wrong here?

T
If you done upgrade from Tiger to Leopard it may not work for some reason. Try reinstaling your iMovie. Mine iMovie works great, but I done fresh Leopard installation.
QUOTE Thanks
mac747

 
mac747's Avatar
 
Member Since: Sep 02, 2006
Location: Maryland
Posts: 385
mac747 will become famous soon enough
Mac Specs: 2.2GHZ Macbook Pro - 4GB RAM - 500GB HD

mac747 is offline
I have a new mb and it came with leopard pre installed. On top of that, I reinstalled Leopard and the apps after realizing bootcamp wasn't installed when I took the computer out of the box.

Maybe I'll try and reinstall iMovie...

T
QUOTE Thanks
mac747

 
mac747's Avatar
 
Member Since: Sep 02, 2006
Location: Maryland
Posts: 385
mac747 will become famous soon enough
Mac Specs: 2.2GHZ Macbook Pro - 4GB RAM - 500GB HD

mac747 is offline
Looks like an erase and install took care of the problem. I'll report back if it starts happening again...

T
QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


« Film Festival! | Rm ---> Dvd »
Thread Tools

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
movie clips in iphoto imported into imovie 08 berrill Movies and Video 2 04-10-2009 04:30 PM
imovie: even if clips deleted... file size stays the same. WHY? diana Movies and Video 4 09-15-2006 08:49 AM
Linking Clips in iMovie WasabiTaylor Movies and Video 0 11-19-2005 04:06 PM
Importing Video to iMovie with no clips smolz Movies and Video 2 01-13-2005 06:52 PM
Is there a way to import Real media clips into Imovie? johnvander Movies and Video 1 01-31-2004 04:37 PM

All times are GMT -4. The time now is 11:37 AM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
X

Welcome to Mac-Forums.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this community the ultimate source for your Mac since 2003!


(4 digit year)

Already a member?