Results 1 to 3 of 3
  1. #1

    macjuicy23's Avatar
    Member Since
    May 31, 2007
    Location
    Miami, Fl
    Posts
    987
    Specs:
    IMAC / Powerbook / Ipad 3
    .avi Newbie Question
    I have a Movie on my HD... its an .avi file in 2 folders part1& part2, I usually drag my .avi to toast and Burn DvD... but whenever I have a movie in 2 parts in .avi it burns it but without sound, what am I doing wrong...

    Thanks

  2. #2

    bmcgonag's Avatar
    Member Since
    Apr 11, 2007
    Location
    New Mexico, USA
    Posts
    361
    Specs:
    15" MBP 2.0 GHz, Core Duo, 2 GB Ram
    try burn...it's a free utility. See if the same thing happens. If so, then maybe it's the file, not toast.

    Also, try making the image using visualhub or ffmpegX before burning.

    Brian

  3. #3

    macjuicy23's Avatar
    Member Since
    May 31, 2007
    Location
    Miami, Fl
    Posts
    987
    Specs:
    IMAC / Powerbook / Ipad 3
    The avi plays fine on my mac sound and all...

    but I will try what you said...

    Thanks

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. AVI files for youtube question
    By artseyfartsey in forum Movies and Video
    Replies: 0
    Last Post: 03-10-2009, 11:28 AM
  2. Question about avi files
    By smcgil9899 in forum Movies and Video
    Replies: 0
    Last Post: 02-28-2009, 03:04 PM
  3. Quick noobie question converting .avi files to .gif
    By tranfn in forum Movies and Video
    Replies: 2
    Last Post: 09-23-2007, 12:50 PM
  4. probably a stupid question about avi files..
    By MeoTheTwo in forum Movies and Video
    Replies: 7
    Last Post: 05-31-2007, 08:57 AM
  5. Newbie question
    By buckeyedoc444 in forum Internet, Networking, and Wireless
    Replies: 3
    Last Post: 11-27-2005, 03:57 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •