Results 1 to 3 of 3
  1. #1

    Member Since
    Feb 05, 2012
    Mpeg streamclip not playing ac3 audio on video
    I have an avi file with AC3 audio. the video plays on mpeg streamclip [Mac OS X 10.9.3], but the audio does not play. I have perian installed, but it still doesn't help. Is there any way to fix this?

  2. #2

    TattooedMac's Avatar
    Member Since
    May 19, 2009
    Waiting for a mate . . .
    21" iMac 2.9Ghz 16GB RAM & 13"MBP 2.9Ghz i7 8GB RAM 10.10.3, iPhone5 & iPad Air 2 iOS 8.3, ATV3
    Cant say anything about MPEG Streamclip, but try and download VLC and see if it works in that, and if so, its something in StreamClip that isn't processing the Audio properly.
    Dont forget to use the Reputation System if someone has helped you out !!!
    Arguing with a zealot is only slightly easier than tunneling through a mountain with your forehead!!!!!
    MoTM ☆☆☆

  3. #3

    Member Since
    Feb 05, 2012
    that's a problem I haven't heard of before. reinstalling mpeg might help though

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. No Video showing in Mpeg Streamclip
    By Carmasclar in forum Movies and Video
    Replies: 2
    Last Post: 07-08-2011, 01:50 PM
  2. No Audio In MPEG Streamclip (1.9.2+ issue!)
    By viciousmonkey in forum Movies and Video
    Replies: 0
    Last Post: 06-27-2011, 09:26 PM
  3. *.avi file won't play audio in MPEG Streamclip nor Quicktime
    By vesselofclay in forum Movies and Video
    Replies: 11
    Last Post: 05-22-2011, 02:52 AM
  4. Replies: 1
    Last Post: 08-16-2010, 08:56 AM
  5. Flip Video and MPEG Streamclip...
    By bassgalcrash in forum OS X - Apps and Games
    Replies: 0
    Last Post: 10-03-2008, 01:56 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts