Results 1 to 2 of 2
  1. #1

    Member Since
    May 15, 2011
    Final Cut Pro Video/Audio Problem
    I just got Final Cut Pro and when I put an MPEG 4 Movie file the video portion plays fine but the audio of the part of the clip beeps. How do I fix this?

  2. #2

    robduckyworth's Avatar
    Member Since
    Jan 04, 2011
    Reading, UK
    15" MBP, 2.5GHz i7, 750GB, 6770M 1GB, iPad 3, iPhone 4, custom PC
    you need to render it first.
    If you find a post helpful, don't forget to use the reputation system (top right of post.)
    Join us in the IRC! How? Add me on Steam, Origin or PSN (Vita): robduckyworth

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Final Cut Audio/Video sync
    By Scisport in forum Movies and Video
    Replies: 1
    Last Post: 05-12-2010, 04:25 PM
  2. Replies: 2
    Last Post: 08-12-2009, 05:41 PM
  3. Problem rendering video in Final Cut Pro
    By shaunr in forum Movies and Video
    Replies: 4
    Last Post: 07-08-2009, 06:18 PM
  4. Problem in output movie file for HD video in final Cut Pro
    By buzzyhaha in forum Movies and Video
    Replies: 0
    Last Post: 06-01-2007, 06:23 PM
  5. Final Cut Pro Audio Problem
    By stillimation in forum Movies and Video
    Replies: 2
    Last Post: 01-28-2005, 02:07 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts