Results 1 to 3 of 3
  1. #1

    Member Since
    Jul 02, 2009
    imovie problem can anyone help please
    Ive a very irritating imovie problem .

    When i import video footage to imovie, part of the bottom of the video is missing . for example it plays in real player with the time in the bottom corner but as soon as i import it cuts the bottom off . im sure its something to do with import method , but not sure what . or even the import ratio .
    i just dragged this particular clip into the event library .
    can anyone help please
    thanks woody

  2. #2

    robduckyworth's Avatar
    Member Since
    Jan 04, 2011
    Reading, UK
    15" MBP, 2.5GHz i7, 750GB, 6770M 1GB, iPad 3, iPhone 4, custom PC
    what is the format of the file? have you tried converting it to a different format before importing?
    If you find a post helpful, don't forget to use the reputation system (top right of post.)
    Join us in the IRC! How? Add me on Steam, Origin or PSN (Vita): robduckyworth

  3. #3

    Member Since
    Jul 02, 2009
    it says mp4 , this particular incedent is off a small mpv , but i did have the same problem with my sanyo xacti camcorder .

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. iMovie problem
    By blazn350 in forum OS X - Operating System
    Replies: 14
    Last Post: 11-06-2012, 10:28 PM
  2. Replies: 4
    Last Post: 01-15-2012, 09:14 AM
  3. iMovie Problem
    By pharis40 in forum Movies and Video
    Replies: 0
    Last Post: 07-08-2010, 01:37 PM
  4. Problem importing imovie HD project into imovie 08
    By mitchww in forum Movies and Video
    Replies: 0
    Last Post: 12-20-2008, 12:13 AM
  5. iMovie problem
    By higginsdj in forum Switcher Hangout
    Replies: 3
    Last Post: 01-28-2008, 07:54 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts