New To Mac-Forums?

Welcome to our community! Join the discussion today by registering your FREE account. If you have any problems with the registration process, please contact us!

Get your questions answered by community gurus Advice and insight from world-class Apple enthusiasts Exclusive access to members-only contests, giveaways and deals

Join today!

 
Start a Discussion
 

Mac-Forums Brief

Subscribe to Mac-Forums Brief to receive special offers from Mac-Forums partners and sponsors

Join the conversation RSS
Movies and Video For people making movies and editing video with their Mac.

Youtube HD problem


Post Reply New Thread Subscribe

 
Thread Tools
Tatman21

 
Member Since: Nov 07, 2010
Posts: 16
Tatman21 is on a distinguished road

Tatman21 is offline
I'm using iMovie 9 on my kid's computer for editing my movies to put on youtube. When I'm making the movie, all the settings are to make it 1080p. However, once it actually posts to Youtube, it's only in 720p.

The weird thing is, when I edit the movie on my computer, which has iMovie 6, it will post on Youtube in 1080p.

What am I doing wrong on iMovie 9? From what I can tell all the settings are set to make it 1080p, and the video that is shot is in 1080p. And when I imported it into iMovie 9, I set it to "Full" movie, instead of just "Large."
QUOTE Thanks
Tatman21

 
Member Since: Nov 07, 2010
Posts: 16
Tatman21 is on a distinguished road

Tatman21 is offline
Anyone have any ideas?
QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


« Best & easiest Avi editor software for iMac without converting | Sound effects for Imovie11 »
Thread Tools

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Anyone Know Why Youtube Is So Strange On My New Macbook thorneorama OS X - Apps and Games 0 04-10-2010 02:09 PM
Problem with Firefox and Youtube PKT1889 OS X - Apps and Games 0 01-08-2010 02:22 AM
Problem with launching x11 applications kousik OS X - Development and Darwin 8 11-19-2009 12:42 AM
Trouble ripping YouTube videos - problem with Leopard? Frogbert14 Movies and Video 11 03-21-2009 04:24 PM

All times are GMT -4. The time now is 08:41 PM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
X

Welcome to Mac-Forums.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this community the ultimate source for your Mac since 2003!


(4 digit year)

Already a member?