New To Mac-Forums?

Welcome to our community! Join the discussion today by registering your FREE account. If you have any problems with the registration process, please contact us!

Get your questions answered by community gurus Advice and insight from world-class Apple enthusiasts Exclusive access to members-only contests, giveaways and deals

Join today!

 
Start a Discussion
 

Mac-Forums Brief

Subscribe to Mac-Forums Brief to receive special offers from Mac-Forums partners and sponsors

Join the conversation RSS
Movies and Video For people making movies and editing video with their Mac.

Final Cut Pro External Viewer :: Issues


Post Reply New Thread Subscribe

 
Thread Tools
izapp

 
Member Since: May 01, 2010
Posts: 1
izapp is on a distinguished road

izapp is offline
Hello.

Today was the first day I set up dual monitors with my mac
They both work fine. When though I set View>External Video my second display and I play the footage I've edited,
it only shows the frame when I stop playing the clip(on the timeline), it doesn't play the clip but only shows a frame of it when I stop it.
I've tried all settings and searched forums but didn't find a solution.
I even re-istalled Final Cut Studio 3 and updated it to it's latest possible version (on 10.5.7).

Whenever I set it back to the 1 monitor preset, it does play.

Does anyone know a solution to this?
I read threads from 2006 with no solution but everything has changed since.

Specs :
Intel Q9300 2.5Ghz | 6GB DDR3 RAM | ATi 3870 1GB

Monitors :
Dell Ultrasharp 27" | EIZO Flexscan S2410W 24"
QUOTE Thanks
Nethfel

 
Member Since: Feb 25, 2009
Posts: 2,109
Nethfel is a glorious beacon of lightNethfel is a glorious beacon of lightNethfel is a glorious beacon of lightNethfel is a glorious beacon of lightNethfel is a glorious beacon of lightNethfel is a glorious beacon of light
Mac Specs: Late 2013 rMBP, i7, 750m gpu, OSX versions 10.9.3, 10.10

Nethfel is offline
Here's the problem -

You're working on a hackintosh. Right there is something forbidden in discussions here. As your problem may be directly tied to that, it will be very hard, if not impossible to offer any support on the topic.

My Macs: Late 2013 rMBP w/ 750m; Mac mini G4, 1.25 GHz, 512m ram (server); Late 2011 11" MBA, 1.8GHz i7, 4Gig Ram, 256Gig SSD, HD3000; Powerbook 12" G4 1.33GHz running Debian as a server; Apple TV (1080p version)
QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


« HD Camcorder for a novice | iMovie 09 expert help... »
Thread Tools

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Final Cut Pro -v- Final Cut Express MXMacGrl18 Movies and Video 2 07-19-2008 11:49 PM
Macbook - Final Cut - External hard drive? NewAppleMacGuy Apple Notebooks 0 07-18-2008 02:05 PM
Final Cut Pro & HD also IMAC or PowerMAC?? Carve Movies and Video 1 09-21-2006 10:15 AM
Final Cut Pro Question lphoto Movies and Video 1 04-09-2006 04:58 PM

All times are GMT -4. The time now is 12:33 PM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
X

Welcome to Mac-Forums.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this community the ultimate source for your Mac since 2003!


(4 digit year)

Already a member?