Results 1 to 2 of 2

Thread: .xvid problem

  1. #1

    Member Since
    Oct 19, 2009
    .xvid problem
    I just downloaded a movie which is on .xvid format and nothing recognizable appears in the folder.
    This is an image of what I get.

    Can anyone help me?

    PS: I'm using both QuickTime and VLC and tried DvixPlayer but none of them works.... :/

  2. #2

    Member Since
    Feb 25, 2009
    Late 2013 rMBP, i7, 750m gpu, OSX versions 10.9.3, 10.10

    1) The image doesn't appear
    2) As you've described your problem, it sounds like it falls in being against the law in the US (illegal downloading of a movie) and violates the terms on this website (mac-forums follows us copyright laws), so I'm thinking that there is a good chance you won't get an answer, and most likely the thread will be locked by a moderator.
    My Macs: Late 2013 rMBP w/ 750m, 16Gig ram; 2013 Mac Pro 6 core w/ D700, 16Gig Ram; Mac mini G4, 1.25 GHz, 512m ram (server); Late 2011 11" MBA, 1.8GHz i7, 4Gig Ram, 256Gig SSD, HD3000; Powerbook 12" G4 1.33GHz running Linux; Apple TV (1080p version)

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Xvid.DIAMOND
    By welsh_flag in forum Movies and Video
    Replies: 1
    Last Post: 01-09-2011, 05:52 AM
  2. Replies: 0
    Last Post: 05-09-2010, 02:12 PM
  3. Xvid
    By iphoneaddict01 in forum Movies and Video
    Replies: 11
    Last Post: 12-01-2009, 02:00 AM
  4. xvid question
    By drshakegonzo in forum Movies and Video
    Replies: 1
    Last Post: 10-18-2008, 10:47 AM
  5. xvid
    By simonstough in forum OS X - Operating System
    Replies: 0
    Last Post: 08-12-2008, 04:16 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts