New To Mac-Forums?

Welcome to our community! Join the discussion today by registering your FREE account. If you have any problems with the registration process, please contact us!

Get your questions answered by community gurus Advice and insight from world-class Apple enthusiasts Exclusive access to members-only contests, giveaways and deals

Join today!

 
Start a Discussion
 

Mac-Forums Brief

Subscribe to Mac-Forums Brief to receive special offers from Mac-Forums partners and sponsors

Join the conversation RSS
Movies and Video For people making movies and editing video with their Mac.

iMovie 09 problems


Post Reply New Thread Subscribe

 
Thread Tools
mrkjms88

 
Member Since: Sep 30, 2009
Posts: 1
mrkjms88 is on a distinguished road

mrkjms88 is offline
I open imovie 09 and a box comes up saying it cant find a clip in one of my projects, and it starts searching for it, another box comes up saying that it couldn't be found, and asks me to either search manually or to cancel the search. if i cancel it starts the search over again. if i manually search, i find the clip, but it is corrupt in some way. the corrupt clip isn't the problem, i still have the raw footage on my camera so i can just replace it. the problem is imovie will only search for the clip, over and over again, so i cant do anything in imovie.

anyone had this problem before or have any suggestions?

hope that all makes sense, i really need help on this one, there are a lot of people counting on me completing this video, and i cant until this problem is solved.

thanks
QUOTE Thanks
xstep

 
xstep's Avatar
 
Member Since: Jun 25, 2005
Location: On the road
Posts: 3,231
xstep is a name known to allxstep is a name known to allxstep is a name known to allxstep is a name known to allxstep is a name known to allxstep is a name known to allxstep is a name known to all
Mac Specs: 2011 MBP, i7, 16GB RAM, MBP 2.16Ghz Core Duo, 2GB ram, Dual 867Mhz MDD, 1.75GB ram, ATI 9800 Pro vid

xstep is offline
I'd try replacing that corrupt clip and pointing to the new version. Even it the result is a copy of something else, perhaps then will get iMovie behaving properly again. Then you can always re-import from the original and use the right clip.

CameraTime - Time lapse photography for novice and advanced users.

When asking questions, post the version of your software. You'll receive better answers.

Please post your results to the thread as it is good feedback.
QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


« Creating a very very fast transition in a slide show | Issue with Final Cut Express and HD video »
Thread Tools

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
iMovie resolution problems psychohistoric OS X - Apps and Games 1 07-10-2009 12:20 PM
Problems with Import feature on iMovie Noammac OS X - Apps and Games 1 06-21-2009 03:41 AM
Strange problem with timings on Quicktime and Imovie lamaclover Movies and Video 2 10-09-2008 09:08 PM
PAL DVD to IMovie to DV tape - Need help lamaclover Movies and Video 7 10-09-2008 06:19 PM
iMovie to Adobe Premiere smkmachrider Movies and Video 4 01-31-2006 08:53 PM

All times are GMT -4. The time now is 11:22 PM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
X

Welcome to Mac-Forums.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this community the ultimate source for your Mac since 2003!


(4 digit year)

Already a member?