New To Mac-Forums?

Welcome to our community! Join the discussion today by registering your FREE account. If you have any problems with the registration process, please contact us!

Get your questions answered by community gurus Advice and insight from world-class Apple enthusiasts Exclusive access to members-only contests, giveaways and deals

Join today!

 
Start a Discussion
 

Mac-Forums Brief

Subscribe to Mac-Forums Brief to receive special offers from Mac-Forums partners and sponsors

Join the conversation RSS
Movies and Video For people making movies and editing video with their Mac.

I Did an archive reinstall and now my FCE4 is different


Post Reply New Thread Subscribe

 
Thread Tools
George2224

 
Member Since: Aug 11, 2009
Posts: 3
George2224 is on a distinguished road

George2224 is offline
First of all thank you everyone in here ... I asked my first question a week ago and got great help ... you guys are better than anyone.

Long story short ... I was having all kinds of problems with my MAC so they had me install the operating system discs and do an archive reinstall ...


To cut to the chase ... FCE4 is now different ... No clouds in video generators ... no more membrane or any of that stufff ... No more Twirl filter and my project says to reload the desaturate thingy because the project cant find it and what also weird is there's a Boris folder out of nowhere with a 3d title thing in it.

I just want what I had back .... Do I re-install it? .... Why would the systems discs change my FCE4? ...

Thanks fellas
QUOTE Thanks
Nethfel

 
Member Since: Feb 25, 2009
Posts: 2,109
Nethfel is a glorious beacon of lightNethfel is a glorious beacon of lightNethfel is a glorious beacon of lightNethfel is a glorious beacon of lightNethfel is a glorious beacon of lightNethfel is a glorious beacon of light
Mac Specs: Late 2013 rMBP, i7, 750m gpu, OSX versions 10.9.3, 10.10

Nethfel is offline
I can't find the reference article I had read once before, but I had read an article referring to some programs - including FCE/FCS could not work properly after an A&I and that it was best to reinstall them...

My Macs: Late 2013 rMBP w/ 750m; Mac mini G4, 1.25 GHz, 512m ram (server); Late 2011 11" MBA, 1.8GHz i7, 4Gig Ram, 256Gig SSD, HD3000; Powerbook 12" G4 1.33GHz running Debian as a server; Apple TV (1080p version)
QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


« Possible/Program to capture w/out FCP? | flip video »
Thread Tools

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off
Forum Jump

All times are GMT -4. The time now is 01:32 AM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
X

Welcome to Mac-Forums.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this community the ultimate source for your Mac since 2003!


(4 digit year)

Already a member?