Results 1 to 3 of 3
  1. #1

    gordoon's Avatar
    Member Since
    Feb 15, 2007
    Posts
    40
    importing video to Final Cut Express
    When I import analog video to iMovie 06 through a Canopus ADVC-110, both video and audio come through clear and clean. When I try the same setup with Final Cut Express HD 3.5.1, the video appears, but no audio. (No audio as it imports either.) What should I look for/change in FCE?
    gordoon
    ______________________________

  2. #2

    gordoon's Avatar
    Member Since
    Feb 15, 2007
    Posts
    40
    Smile
    Problem fixed!!! I trashed the FCE preferences, rebooted, and now everything works as it should.
    gordoon
    ______________________________

  3. #3


    Member Since
    Jan 03, 2009
    Location
    Carson City, Nevada, USA
    Posts
    82
    Specs:
    MacBook Pro (late 2008), OS 10.6.2, FCE 4.0.1, CS 1
    Quote Originally Posted by gordoon View Post
    Problem fixed!!! I trashed the FCE preferences, rebooted, and now everything works as it should.
    I find that trashing Pref is not unusual. Whenever something goofy happens in FCE, Repair Permission and trash Prefs.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 12-18-2012, 02:37 AM
  2. Final Cut Express importing
    By kribensis12 in forum Movies and Video
    Replies: 3
    Last Post: 08-20-2011, 11:34 PM
  3. Final Cut Express Video Help
    By fear7950 in forum Movies and Video
    Replies: 2
    Last Post: 08-02-2010, 05:08 PM
  4. Issue with Final Cut Express and HD video
    By CactusVideoGuy in forum Movies and Video
    Replies: 7
    Last Post: 10-01-2009, 10:00 PM
  5. Final Cut Express Importing Problem
    By melihans06 in forum Movies and Video
    Replies: 2
    Last Post: 04-20-2009, 12:49 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •