Results 1 to 1 of 1
  1. #1

    Member Since
    Apr 18, 2008
    Perth, Western Australia
    Some photos play, some photos don't - iMovie 08.
    Can't see another thread on this issue, so here goes...

    I'm adding photos above my video timeline in iMovie 08, in order to break up some boring visual footage but keeping the audio playing. Thus, the photo sits just above my timeline in blue (as per grab, below)

    While some of the photos are playing and previewing during playback and scrubbing, others simply don't.

    There is no format differenct between the photos (all .jpeg)

    I managed to get four photos all working as they should, but as soon as the fifth one didn't work, no other photos will work either (apart from the first four which continue to work just fine.)

    Any ideas what is going on please?
    Attached Images Attached Images

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. If you don't like Photos keep using iPhoto
    By Rod Sprague in forum OS X - Apps and Games
    Replies: 12
    Last Post: 05-13-2015, 06:08 AM
  2. macbook iphoto to iphone 5c - some photos don't transfer
    By moonandtree in forum iOS and Apps
    Replies: 1
    Last Post: 09-21-2013, 02:34 PM
  3. Photos imported with iPhoto don't show up in finder
    By mray004 in forum OS X - Operating System
    Replies: 6
    Last Post: 01-24-2013, 08:21 AM
  4. Replies: 3
    Last Post: 11-09-2012, 05:06 PM
  5. Rebuilt iPhoto library -- now photos I don't recognize!
    By skybolt in forum OS X - Apps and Games
    Replies: 0
    Last Post: 07-09-2007, 12:55 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts