Results 1 to 2 of 2
  1. #1

    Member Since
    May 05, 2008
    Wirral, UK
    24" 2.8Mhz
    None playing video attachments
    Hi peep's
    I'm new to Mac's and I am having a little trouble playing video clips .wmv and .avi file on web sites and emails, when I click on the link/attachment it opens a new window as if it is about to play but then it just fill's with letters and symbols. Do I need to down load a plug in of some kind to allow me to click on these video files and play them.
    I'm not fat, I'm just short for my height

  2. #2

    Member Since
    Dec 24, 2006
    N. Ireland
    Mac Pro 2xQuad core 2.8GHZ
    WMV requires Flip4Mac

    Also download and install Perian

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Inability To Run Video Attachments
    By oshawa in forum OS X - Operating System
    Replies: 0
    Last Post: 11-23-2012, 12:37 PM
  2. Playing Video...
    By mactommy in forum Switcher Hangout
    Replies: 2
    Last Post: 11-27-2011, 04:45 PM
  3. Video Playing
    By Christoff1984 in forum iPhone Hardware and Accessories
    Replies: 0
    Last Post: 07-10-2009, 06:03 AM
  4. iTunes isn't playing MP3 email attachments
    By brandyr in forum Music, Audio, and Podcasting
    Replies: 1
    Last Post: 03-19-2009, 08:48 PM
  5. iTunes 7 - crashes when playing video, no video sound
    By ndm13 in forum iPod Hardware and Accessories
    Replies: 2
    Last Post: 09-19-2006, 01:53 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts