Mac Forums

Mac Forums (http://www.mac-forums.com/forums/)
-   iPod Hardware and Accessories (http://www.mac-forums.com/forums/ipod-hardware-accessories/)
-   -   Is anyone else having these issues...? (http://www.mac-forums.com/forums/ipod-hardware-accessories/28160-anyone-else-having-these-issues.html)

Benjamindaines 12-26-2005 09:37 PM

Is anyone else having these issues...?
 
I have a 60GB Video iPod and am having a few issues.

1. While playing music at random times the iPod will restart. I'll be half way or so through a song (doesn't matter what song its completely random), and it will go to the black screen with the apple.

2. When I am navigating through the menus and the back light is on the battery metre shoots down. Once the backlight goes off it comes back up.

3. When I choose a menu there is a slight delay before the menu actually changes.

4. Sometimes I'll go into an artist menu then go back to the artists menu and the band name I was just in sticks in the title bar where the word "Artists" should be.

5. When a song finishes the next one will start playing but there is a delay before the title of the new song shows up on the Now Playing screen.

These all seam to be software issues, but I'm wondering if I got a dud iPod or if Apple just needs to make a iPod Update.

This is what I mean in #4

http://homepage.mac.com/daines88/.Pu...n/IMG_1540.JPG

iWhat 12-26-2005 11:05 PM

Did you just get this or did it just start happening? I just got mine, and I don't see any of these issues with mine. Seems like you'll just want to start from scratch and wipe the iPod clean with the software update, if you haven't already. :(


All times are GMT -4. The time now is 03:11 AM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.