New To Mac-Forums?

Welcome to our community! Join the discussion today by registering your FREE account. If you have any problems with the registration process, please contact us!

Get your questions answered by community gurus Advice and insight from world-class Apple enthusiasts Exclusive access to members-only contests, giveaways and deals

Join today!

 
Start a Discussion
 

Mac-Forums Brief

Subscribe to Mac-Forums Brief to receive special offers from Mac-Forums partners and sponsors

Join the conversation RSS
iPod Hardware and Accessories All iPod hardware discussions.

iPod "corrupted"


Post Reply New Thread Subscribe

 
Thread Tools
taybot

 
Member Since: Jan 11, 2010
Posts: 17
taybot is an unknown at this point

taybot is offline
When I plug my iPod into my macbook it doesn't show up in iTunes, so I can't load any songs onto the iPod.

The computer will go a while without acknowledging the iPod, but sometimes it will tell me that the iPod is corrupted.

Is there a way to fix this? I have a feeling I don't need to get a new iPod. I googled this problem and it wasn't much help, as much of the help was for pc users.

By the way, I tried holding Menu and select for 10 seconds, that didn't work at all.

Anyone have any tips on how to fix this? Thanks!
QUOTE Thanks
Kevriano

 
Kevriano's Avatar
 
Member Since: Jul 02, 2006
Location: Crawley, England
Posts: 4,561
Kevriano is a name known to allKevriano is a name known to allKevriano is a name known to allKevriano is a name known to allKevriano is a name known to allKevriano is a name known to allKevriano is a name known to all
Mac Specs: 20" Intel iMac 2.4 Ghz/3G Ram/320HD, Snow Leopard. PBook G4, 1.5Ghz/1.5 Ram/250 HD, Leopard 10.5.6.

Kevriano is offline
Which iPod do you have?
There is a reset utility for Nano's.

Try my custom Mac Forums Search Engine: Mac Forums Google Search

Please use the reputation system if you consider any help given useful (it's the little ✓/✘ on the left <---)

QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


« My iPod shows major problems! | ExpressCard/34 Not reading SD memory card »
Thread Tools

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off
Forum Jump

All times are GMT -4. The time now is 08:37 AM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
X

Welcome to Mac-Forums.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this community the ultimate source for your Mac since 2003!


(4 digit year)

Already a member?