New To Mac-Forums?

Welcome to our community! Join the discussion today by registering your FREE account. If you have any problems with the registration process, please contact us!

Get your questions answered by community gurus Advice and insight from world-class Apple enthusiasts Exclusive access to members-only contests, giveaways and deals

Join today!

 
Start a Discussion
 

Mac-Forums Brief

Subscribe to Mac-Forums Brief to receive special offers from Mac-Forums partners and sponsors

Join the conversation RSS
iPod Hardware and Accessories All iPod hardware discussions.

iPod - iPod Shuffle USB Ribbon Cable Broke


Post Reply New Thread Subscribe

 
Thread Tools
comraderaikov

 
Member Since: Sep 22, 2008
Posts: 50
comraderaikov is an unknown at this point
Mac Specs: PowerMac G3(Beige)

comraderaikov is offline
I removed my iPod shuffle 1st gen. from the dock and the USB ribbon cable broke. Anyone have an idea on how to fix it or where to find it?
Here's some pics:
QUOTE Thanks
Dysfunction

 
Dysfunction's Avatar
 
Member Since: Mar 17, 2008
Location: Tucson, AZ
Posts: 6,638
Dysfunction has a brilliant futureDysfunction has a brilliant futureDysfunction has a brilliant futureDysfunction has a brilliant futureDysfunction has a brilliant futureDysfunction has a brilliant futureDysfunction has a brilliant futureDysfunction has a brilliant futureDysfunction has a brilliant futureDysfunction has a brilliant futureDysfunction has a brilliant future
Mac Specs: 2008 and 2011 15" mbps, late 11 iMac, iPhone 4s, and too many ipods and other stuff

Dysfunction is offline
Pics please, I have a 1st gen shuffle (and a 2nd gen actually) and I can't picture what you're talking about

mike
This machine kills fascists
Got # ? phear the command line!
QUOTE Thanks
comraderaikov

 
Member Since: Sep 22, 2008
Posts: 50
comraderaikov is an unknown at this point
Mac Specs: PowerMac G3(Beige)

comraderaikov is offline
Sorry. Had to shrink the size.
Attached Images
File Type: jpg iPod Shuffle 001 fixed.jpg (369.0 KB, 13 views)
QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


« ipod mini problem | Issue with new Nano 4G »
Thread Tools

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off
Forum Jump

All times are GMT -4. The time now is 03:45 AM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
X

Welcome to Mac-Forums.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this community the ultimate source for your Mac since 2003!


(4 digit year)

Already a member?