Results 1 to 3 of 3
  1. #1

    KiwiJenn's Avatar
    Member Since
    Nov 18, 2007
    Location
    Auckland, NEW ZEALAND
    Posts
    313
    Specs:
    iMac = 20-inch, 2.4GHz Intel Core 2 Duo, 2GB RAM, 320GB HD, Leopard. iPod Nano = 4GB, Silver
    Angry Nano Cable - won't plug in
    I recieved my new iPod Nano this morning. For some silly reason I'm having trouble plugging in the USB cable into the Nano.

    The USB end is plugged into my iMac and the other end which has a wider plug, won't plug into the nano. This plug seems to have something at each end of the plug, looks like it slides. See in the below picture, the cable only has 1 tiny thing as the right side of the plug, mine has this on both sides. I don't want to forse the plug in as it should just plug in simply.


    I've rang ****Smith who just told me its simple, plug it in..they were useless.

    I rang Apple who didn't tell me much except to take it back to ****Smith and get them to show me.

    I won this Nano too

    Any advice? as I'm frustrated now

    thanks

  2. #2

    Eric559's Avatar
    Member Since
    Jul 18, 2007
    Location
    Central California
    Posts
    3,185
    Specs:
    2.16GHz C2D MacBook w/ 2GB RAM & 120GB HD. HTC Droid Incredible.
    Are their small buttons on the side of the plug? Push those in to see if it goes.

    Some force should need to be applied anyways though...

  3. #3

    KiwiJenn's Avatar
    Member Since
    Nov 18, 2007
    Location
    Auckland, NEW ZEALAND
    Posts
    313
    Specs:
    iMac = 20-inch, 2.4GHz Intel Core 2 Duo, 2GB RAM, 320GB HD, Leopard. iPod Nano = 4GB, Silver
    I had another go after reading your reply and managed to get the plug in, it did need more force than I expected. Thank you

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Airport Internet stops working when I plug in ethernet cable
    By LGK_Dude in forum Internet, Networking, and Wireless
    Replies: 1
    Last Post: 03-24-2012, 06:20 PM
  2. Firewire won't plug in!
    By MacLover2011 in forum Apple Desktops
    Replies: 2
    Last Post: 02-27-2012, 08:44 PM
  3. won't run plug-ins
    By johnnyeer in forum OS X - Operating System
    Replies: 1
    Last Post: 12-30-2009, 04:35 AM
  4. itunes 8.2 freezes when i plug in my 3rd gen nano
    By callibee in forum OS X - Apps and Games
    Replies: 1
    Last Post: 08-11-2009, 10:56 PM
  5. Nano & Monster Radio Cable
    By rukind2 in forum iPod Hardware and Accessories
    Replies: 0
    Last Post: 10-15-2005, 01:46 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •