Results 1 to 5 of 5
  1. #1


    Member Since
    Dec 03, 2007
    Posts
    56
    Some kind of issue, not quite sure what!
    Hey all,

    I have a 16Gb 3GS, and I also have the TomTom Western European satnav app (I am in the UK) Everything was running fine, until iOS 4.3 came along and now the satnav won't run. It starts to load, then just defaults back to the home screen. I have updated to 4.3.2 now, and updated the satnav to the latest version which was only released on 26th April. Still it will not run. Any ideas if this is an issue with the iOS, and if so, can I reinstall iOS 4.2 somehow, or is it a problem with the app itself? I've read through all the reviews of it on the AppStore, and a few issues were discussed previously with it not loading, but so far nothing for the current version. I don't know whether the reviewers are using a 3GS or a 4, but either way, I'd love to be able to get it running again, especially as it was far from cheap!!

    Any help will be greatly appreciated.

    Paul

  2. #2

    cwa107's Avatar
    Member Since
    Dec 20, 2006
    Location
    Lake Mary, Florida
    Posts
    26,911
    Specs:
    15" MBP, Core i7/2GHz, 8GB RAM, 480GB Crucial M500 SSD
    Have you tried rebooting the phone since you updated the app to the latest version?
    Liquid and computers don't mix. It might seem simple, but we see an incredible amount of people post here about spills. Keep drinks and other liquids away from your expensive electronics!

    https://youtu.be/KHZ8ek-6ccc

  3. #3


    Member Since
    Dec 03, 2007
    Posts
    56
    As in turning the phone off and on again? Yes, I've tried that and had no luck.

  4. #4

    cwa107's Avatar
    Member Since
    Dec 20, 2006
    Location
    Lake Mary, Florida
    Posts
    26,911
    Specs:
    15" MBP, Core i7/2GHz, 8GB RAM, 480GB Crucial M500 SSD
    Quote Originally Posted by puggle_205 View Post
    As in turning the phone off and on again? Yes, I've tried that and had no luck.
    Just to be clear, I mean pressing and holding the top (screen off) button until the red slider bar appears on the screen. Swiping to shut down, waiting until the phone turns off and then turning it back on again.
    Liquid and computers don't mix. It might seem simple, but we see an incredible amount of people post here about spills. Keep drinks and other liquids away from your expensive electronics!

    https://youtu.be/KHZ8ek-6ccc

  5. #5


    Member Since
    Dec 03, 2007
    Posts
    56
    Yes, I've tried that and it makes no difference at all. I've tried deleting the app and reinstalling it, also with no luck.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. What kind of question is this?
    By MikeFromMesa in forum OS X - Operating System
    Replies: 2
    Last Post: 08-30-2014, 04:36 PM
  2. New user:preferred networks issue:clock issue:mail issue
    By Snooky in forum Switcher Hangout
    Replies: 0
    Last Post: 10-31-2011, 04:27 PM
  3. some kind of an error?
    By THEKAMENBIZ in forum Apple Desktops
    Replies: 1
    Last Post: 07-28-2009, 02:39 PM
  4. Looking to upgrade HD -- what kind do I need?
    By rsherid in forum Apple Notebooks
    Replies: 6
    Last Post: 11-04-2008, 01:37 AM
  5. What kind of tv do you have?
    By imacmatt09 in forum Schweb's Lounge
    Replies: 22
    Last Post: 12-11-2006, 03:20 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •