New To Mac-Forums?

Welcome to our community! Join the discussion today by registering your FREE account. If you have any problems with the registration process, please contact us!

Get your questions answered by community gurus Advice and insight from world-class Apple enthusiasts Exclusive access to members-only contests, giveaways and deals

Join today!

 
Start a Discussion
 

Mac-Forums Brief

Subscribe to Mac-Forums Brief to receive special offers from Mac-Forums partners and sponsors

Join the conversation RSS
iPhone Hardware and Accessories Discuss iPhone hardware

iPhone+iPod touch not charging


Post Reply New Thread Subscribe

 
Thread Tools
NYrangerUK

 
Member Since: Jul 24, 2010
Posts: 2
NYrangerUK is on a distinguished road

NYrangerUK is offline
Hi, I tried searching for this problem but all the searches only came up with iTunes not recognizing iDevice's.

My question is i have both my iPhone 3G and my iPod Touch 1G plugged into my macbook via an Mains powered Hub, iTunes recognizes them both syncing is successful. Both show the battery on the lock screen however the iTunes icons for them both show that they aren't charging, so are they actually being charged?
QUOTE Thanks
NYrangerUK

 
Member Since: Jul 24, 2010
Posts: 2
NYrangerUK is on a distinguished road

NYrangerUK is offline
sorry, can a mod please delete this thread or something, just unplugged then plugged them back in and now all icons point to them charging.
QUOTE Thanks
bobtomay

 
bobtomay's Avatar
 
Member Since: Dec 22, 2006
Location: Texas, where else?
Posts: 25,006
bobtomay has a reputation beyond reputebobtomay has a reputation beyond reputebobtomay has a reputation beyond reputebobtomay has a reputation beyond reputebobtomay has a reputation beyond reputebobtomay has a reputation beyond reputebobtomay has a reputation beyond reputebobtomay has a reputation beyond reputebobtomay has a reputation beyond reputebobtomay has a reputation beyond reputebobtomay has a reputation beyond repute
Mac Specs: 15" MBP 2.33 C2D 256 4GB, MBA 13" i7 1.8, MB 2.0 2GB, Nano 4th, 3GS, iPad 1

bobtomay is offline
Wouldn't think of it. You can count on someone else coming along with the same issue. Having a thread here already puts that next individual one step ahead of the game.

Appreciate you posting back your fix.

I cannot be held responsible for the things that come out of my mouth.
In the Windows world, most everything folks don't understand is called a virus.
QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


« Lens scratches? | iPhone 4 battery experiences »
Thread Tools

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off
Forum Jump

All times are GMT -4. The time now is 11:51 AM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
X

Welcome to Mac-Forums.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this community the ultimate source for your Mac since 2003!


(4 digit year)

Already a member?