New To Mac-Forums?

Welcome to our community! Join the discussion today by registering your FREE account. If you have any problems with the registration process, please contact us!

Get your questions answered by community gurus Advice and insight from world-class Apple enthusiasts Exclusive access to members-only contests, giveaways and deals

Join today!

 
Start a Discussion
 

Mac-Forums Brief

Subscribe to Mac-Forums Brief to receive special offers from Mac-Forums partners and sponsors

Join the conversation RSS
iPhone Hardware and Accessories Discuss iPhone hardware

iPhone 'No Wifi'


Post Reply New Thread Subscribe

 
Thread Tools
khy127

 
Member Since: Feb 20, 2008
Posts: 26
khy127 is on a distinguished road

khy127 is offline
Wifi was working perfectly fine yesterday night.
This morning, there's a greyed out display saying 'No Wifi'.
What does this mean??!
QUOTE Thanks
pixeldamage

 
pixeldamage's Avatar
 
Member Since: Sep 10, 2007
Location: Temecula
Posts: 71
pixeldamage is on a distinguished road

pixeldamage is offline
I have also had this issue. I restarted my phone and it worked normally again. Still, it'd be nice to know why this was happening. I usually connect to my home WiFi with no problems.
QUOTE Thanks
Eric559

 
Eric559's Avatar
 
Member Since: Jul 18, 2007
Location: Central California
Posts: 3,185
Eric559 is a glorious beacon of lightEric559 is a glorious beacon of lightEric559 is a glorious beacon of lightEric559 is a glorious beacon of lightEric559 is a glorious beacon of lightEric559 is a glorious beacon of light
Mac Specs: 2.16GHz C2D MacBook w/ 2GB RAM & 120GB HD. HTC Droid Incredible.

Eric559 is offline
Try resetting the network settings. Worked for me when I had an iPod Touch with the same problem.

Eventually had to take it in and got it replaced though.

Member Of The Month for December '08.
It's only the internet!
QUOTE Thanks
khy127

 
Member Since: Feb 20, 2008
Posts: 26
khy127 is on a distinguished road

khy127 is offline
Hey everyone! Thanks for your messages!
The problem apparently solved on its own. It was on low battery, so I charged it full, and now it is working perfectly fine. Maybe it was a 'defense mechanism' for it not to lose battery. But I've never seen it before :/
Anyway thanks for all your help!
QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


« My iphone is bugged after the new software. Home button won't work,and cant turn off! | Iphones »
Thread Tools

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off
Forum Jump

All times are GMT -4. The time now is 06:11 AM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
X

Welcome to Mac-Forums.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this community the ultimate source for your Mac since 2003!


(4 digit year)

Already a member?