Mac Forums

Mac Forums (http://www.mac-forums.com/forums/)
-   iPad Hardware and Accessories (http://www.mac-forums.com/forums/ipad-hardware-accessories/)
-   -   Problem posting with other browsers on the iPad (http://www.mac-forums.com/forums/ipad-hardware-accessories/219466-problem-posting-other-browsers-ipad.html)

IvanLasston 11-06-2010 02:30 AM

Problem posting with other browsers on the iPad
 
Not sure if this is better here or in the comments and suggestion forums.

I am using Safari to type this up currently on an iPad. When I try Atomic Web Browser or Terra web browser - the title works properly as a text box. But the quick reply box and the main message box act like a picture. I cannot type in the box. If I double click I get a select all/copy. None of the controls work.
On Safari everything works fine. Here I picked red just to make sure.

Anybody else have trouble on these forums using Atomic or Terra? Am I missing a setting?

Just tried forums.mtbr.com and their quick reply works in Atomic.

bobtomay 11-06-2010 07:47 AM

Here's a title
 
I'm using Atomic for this one and am in the Advanced box, trying out a few things like a link.

Everything seems to work here.

Maybe check to see if you've got an update for Atomic?

bobtomay 11-06-2010 07:48 AM

This is the quick reply box.

Just tried a new thread also.

bobtomay 11-06-2010 07:53 AM

Now I remember - it's been a few months. I did have some issues early on with Atomic and actually had some email contact with one of the deveopers.

Go into settings and change the 'Identify browser as' to Safari Desktop.
The Mobile Safari - iPad setting doesn't work with everything.
That was the default install at the time, and he talked about changing that.

IvanLasston 11-06-2010 09:07 AM

Perfect - just typed this in the quick reply. Thanks Bob.

Just added an edit from Terra as well. Same solution works on the Terra browser as well.


All times are GMT -4. The time now is 01:22 PM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.