New To Mac-Forums?

Welcome to our community! Join the discussion today by registering your FREE account. If you have any problems with the registration process, please contact us!

Get your questions answered by community gurus Advice and insight from world-class Apple enthusiasts Exclusive access to members-only contests, giveaways and deals

Join today!

 
Start a Discussion
 

Mac-Forums Brief

Subscribe to Mac-Forums Brief to receive special offers from Mac-Forums partners and sponsors

Join the conversation RSS
iOS Development Discussion on developing apps for the iOS platform.

Help, New, UIWebview not working


Post Reply New Thread Subscribe

 
Thread Tools
BenLynch2000

 
Member Since: Aug 22, 2011
Posts: 3
BenLynch2000 is on a distinguished road

BenLynch2000 is offline
New to Apple Development, trying to create a simple iPad app using the UIWebView. I created the IBOutlet for it, put the object on the screen and connected them. I then put the loadRequest into the viewDidLoad and run. The program compiles fine and runs but nothing shows.

Am I missing something, can someone please help. Have searched the web, bought 3 books and have tried from scratch 4 different times.

Thanks,
Ben
QUOTE Thanks
Nethfel

 
Member Since: Feb 25, 2009
Posts: 2,088
Nethfel is a glorious beacon of lightNethfel is a glorious beacon of lightNethfel is a glorious beacon of lightNethfel is a glorious beacon of lightNethfel is a glorious beacon of lightNethfel is a glorious beacon of light
Mac Specs: Late 2013 rMBP, i7, 750m gpu, OSX versions 10.9.3, 10.10

Nethfel is offline
Well, without seeing your code, it's really kind of hard to say exactly what you may have done wrong. How did you formulate your NSURLRequest? Are you sure the UIWebView is properly linked? Can you post at least the viewDidLoad method so we can see what you've coded there?

My Macs: Late 2013 rMBP w/ 750m; Mac mini G4, 1.25 GHz, 512m ram (server); Late 2011 11" MBA, 1.8GHz i7, 4Gig Ram, 256Gig SSD, HD3000; Powerbook 12" G4 1.33GHz running Debian as a server; Apple TV (1080p version)
QUOTE Thanks
BenLynch2000

 
Member Since: Aug 22, 2011
Posts: 3
BenLynch2000 is on a distinguished road

BenLynch2000 is offline
Thanks for posting, started from scratch one more time and did nothing nothing but add the UIWebView to the new project and I got it to work finally.
QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


« Looking for a iPhone app developer | Requirements for iOS development »
Thread Tools

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
NetBoot not working on some servers, working on others. zewazir OS X - Operating System 0 08-15-2011 11:59 AM
Current Gen. Wireless Keyboard Stops Working zane Apple Desktops 4 07-16-2011 05:37 PM
Intuit And Apple Working To Try And Get Quicken 2007 Working On Lion OneMoreThing... Apple Rumors and Reports 2 06-17-2011 10:53 AM
DSL suddenly not working on Mac, Working fine on Windows Sr-ultimate OS X - Operating System 1 02-15-2009 06:40 PM
The same keys not working after changing keyboard? thorneyvilla Apple Notebooks 0 11-19-2008 09:38 AM

All times are GMT -4. The time now is 01:29 AM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
X

Welcome to Mac-Forums.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this community the ultimate source for your Mac since 2003!


(4 digit year)

Already a member?