New To Mac-Forums?

Welcome to our community! Join the discussion today by registering your FREE account. If you have any problems with the registration process, please contact us!

Get your questions answered by community gurus Advice and insight from world-class Apple enthusiasts Exclusive access to members-only contests, giveaways and deals

Join today!

 
Start a Discussion
 

Mac-Forums Brief

Subscribe to Mac-Forums Brief to receive special offers from Mac-Forums partners and sponsors

Join the conversation RSS
iOS and Apps All your questions and discussion of iOS or iOS Apps.

Significant iPhone 5 Microsoft Enterprise Exchange Push Mail Problem


Post Reply New Thread Subscribe

 
Thread Tools
cslbeaumont70

 
Member Since: Oct 01, 2012
Posts: 1
cslbeaumont70 is on a distinguished road

cslbeaumont70 is offline
I am part of a large enterprise shop that uses iPhones and iPads for enterprise support. I upgraded from the iPhone 4 to the new iPhone 5. Four of my colleagues did the same. We are all having significant problems with getting Push Mail to work on the iPhone 5 with Microsoft Exchange Active Synch 2010 Enterprise.

All of our earlier iPhones and iPads with iOS6 work perfectly with Push and MS Exchange. We've tried re-stores, resets, and re-configs with no success. Three of us have got replacement phones and all have the same problem. We've gone through Apple Support and are not hearing much back, other than "we'll forward your information to our engineering team."

We see there is a growing thread of users with this problem on Apple (https://discussions.apple.com/thread...art=0&tstart=0) and (https://discussions.apple.com/message/19829715#19829715), but has anyone else in enterprise shops had this problem? If so, have you had any success in resolving it?

PS - We have a mixture of Verizon, AT&T, and Sprint in our shop and every carrier seems affected.
QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


« New York Post Application for iPad | Photo stream not loading all photos »
Thread Tools

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Problem with Mac Mail and Exchange. maxmax622 OS X - Operating System 4 08-23-2012 01:31 PM

All times are GMT -4. The time now is 11:14 PM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
X

Welcome to Mac-Forums.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this community the ultimate source for your Mac since 2003!


(4 digit year)

Already a member?