New To Mac-Forums?

Welcome to our community! Join the discussion today by registering your FREE account. If you have any problems with the registration process, please contact us!

Get your questions answered by community gurus Advice and insight from world-class Apple enthusiasts Exclusive access to members-only contests, giveaways and deals

Join today!

 
Start a Discussion
 

Mac-Forums Brief

Subscribe to Mac-Forums Brief to receive special offers from Mac-Forums partners and sponsors

Join the conversation RSS
iOS and Apps All your questions and discussion of iOS or iOS Apps.

iphone simulator stops working even after bug been fixed


Post Reply New Thread Subscribe

 
Thread Tools
prakashraman

 
Member Since: Sep 26, 2010
Posts: 1
prakashraman is on a distinguished road

prakashraman is offline
This has happened quite a few times.

- Application working fine.
- Then I chose a wrong delegate for a view Application did not work (expected)
- So I chose the right delegate for the view Application still not work / load (should have worked though)
- Quiting Xcode and returning still doesn't fix it.
- Only thing to do is delete the project and recreate it

Anyone faced the same problem, any clues on how to fix it ?
QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


« $.99 tv rentals on iPad? | How does Facetime actually work? (network nuts n' bolts) »
Thread Tools

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off
Forum Jump

All times are GMT -4. The time now is 08:54 AM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
X

Welcome to Mac-Forums.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this community the ultimate source for your Mac since 2003!


(4 digit year)

Already a member?