New To Mac-Forums?

Welcome to our community! Join the discussion today by registering your FREE account. If you have any problems with the registration process, please contact us!

Get your questions answered by community gurus Advice and insight from world-class Apple enthusiasts Exclusive access to members-only contests, giveaways and deals

Join today!

 
Start a Discussion
 

Mac-Forums Brief

Subscribe to Mac-Forums Brief to receive special offers from Mac-Forums partners and sponsors

Join the conversation RSS
iOS and Apps All your questions and discussion of iOS or iOS Apps.

3.0 and Wi-Fi


Post Reply New Thread Subscribe

 
Thread Tools
LogicBox

 
LogicBox's Avatar
 
Member Since: Jun 01, 2009
Location: Texas
Posts: 297
LogicBox is on a distinguished road

LogicBox is offline
Has anyone had any problems with there iPhone and Wifi access points??
Its seems my ones at home are fine, and my iPhone works with them, but when I come to work and hit on our D-Link Access point sometimes it works and sometimes it doesnt I have an IP from it that is correct, it just trys to load a safari page but says cant find server, or if i go to the iTunes store says cant find server etc... but then i will lock it try it again hour so later and it works, then doesnt. There is nothing wrong with the access point my macbook was hooked up to it with no problems and so are other things. This problem didnt start happening until the 3.0 update. Any ideas?
QUOTE Thanks
Notopi

 
Notopi's Avatar
 
Member Since: Jun 14, 2009
Posts: 29
Notopi is on a distinguished road

Notopi is offline
Quote:
Originally Posted by LogicBox View Post
Has anyone had any problems with there iPhone and Wifi access points??
Its seems my ones at home are fine, and my iPhone works with them, but when I come to work and hit on our D-Link Access point sometimes it works and sometimes it doesnt I have an IP from it that is correct, it just trys to load a safari page but says cant find server, or if i go to the iTunes store says cant find server etc... but then i will lock it try it again hour so later and it works, then doesnt. There is nothing wrong with the access point my macbook was hooked up to it with no problems and so are other things. This problem didnt start happening until the 3.0 update. Any ideas?
I've been having the same problems. I have a linksys BEFW11S4 and my iphone has a hard time picking it up or transferring information from it.
QUOTE Thanks
todd51
Guest
 
Posts: n/a

Hm..I was going to make a post on this until I saw yours. Mine is similar to yours only I have an iPod Touch.

I bought the 3.0 Software Update for it yesterday. I noticed when I started using it around my house, my Wi-Fi signal has decreased quite a bit. It still seems to load everything just fine. However, where I used to have all of the bars full, I now only have 1.
QUOTE Thanks
MacTrooper

 
MacTrooper's Avatar
 
Member Since: Feb 24, 2009
Location: Near the middle
Posts: 86
MacTrooper is on a distinguished road
Mac Specs: iMac 24", 3.06GHz, 1TB HD, 4GB RAM; MBP 15" 2.53 GHz

MacTrooper is offline
Mine seems to be working with no issues, either here at home or at work and at public hot spots.

 iMac 24"" 3.06GHz; 4GB RAM w/ Magic Mouse
 MacBook Pro 15" 2.53GHz w/ Magic Mouse
 iPhone 4 32GB
 iPod Classic 160GB
QUOTE Thanks
Caliph

 
Caliph's Avatar
 
Member Since: Jan 04, 2008
Location: Fareham, England
Posts: 3
Caliph is on a distinguished road
Mac Specs: iMac 24" Core 2 Extreme 2.8GHz 4GB RAM - iPod 5G - iPhone 3G

Caliph is offline
Since upgrading my iPhone to v3.0 I have been unable to use the WiFi either at home on my access point or on any other AP including my phone provider's shop.

I have tried doing hard resets and anything else that I can think of but no luck so far.
QUOTE Thanks
Chris1111

 
Member Since: Sep 12, 2008
Location: San Dimas
Posts: 173
Chris1111 will become famous soon enough
Mac Specs: I don't know

Chris1111 is offline
I'm having the same problem with my ipod touch. Only one bar at home (when it used to be all bars) and a TON of hassle accessing wifi at my college (which was NEVER a problem before).
QUOTE Thanks
mikey517

 
Member Since: Aug 06, 2009
Posts: 5
mikey517 is on a distinguished road

mikey517 is offline
I m new to Macs in general....I bought the iTouch August 3, worked great out of the box; WiFi was excellent at home, and on a trip at a hotel WiFi hotspot. I bought the 3.0 update, now the WiFi connection is very spotty at best, even in my home next to the router.

Is there a way to get rid of the update, and get back to the original firmware, or a fix Apple issued somewhere??

Thanks
QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


« Switching from Palm Zire 72 | Deleting Default Apps »
Thread Tools

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off
Forum Jump

All times are GMT -4. The time now is 03:52 PM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
X

Welcome to Mac-Forums.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this community the ultimate source for your Mac since 2003!


(4 digit year)

Already a member?