Results 1 to 3 of 3
  1. #1

    calenerd's Avatar
    Member Since
    Nov 30, 2007
    Location
    Sunny ol' Singapore
    Posts
    309
    Specs:
    2.4GHz Intel Core 2 Duo 20" iMac
    Sudden problem with connecting to wireless network.
    I am using a D-Link Di-524 wireless router and have been using a wireless connection ever since I got my iMac a few weeks ago. There have been no problems with the wireless connection but all of a sudden today, when I was surfing the net, I got disconnected from my wireless network. I use WPA by the way. I tried connecting back to the network but all it says was that I provided an incorrect password, which is totally untrue. I went to 192.168.0.1 and tried to reset the password, but it didn't work as when I tried to connect to the network again, it once again specified that I provided the wrong password. So I have no choice but to use a wired connection now. Anyone knows what went wrong?

  2. #2

    calenerd's Avatar
    Member Since
    Nov 30, 2007
    Location
    Sunny ol' Singapore
    Posts
    309
    Specs:
    2.4GHz Intel Core 2 Duo 20" iMac
    Now it's even weirder. I set up a WPA system but now when I try to connect, it says "the network ____ requires a WEP password" then when I press OK, it says connection failed/timeout

  3. #3

    calenerd's Avatar
    Member Since
    Nov 30, 2007
    Location
    Sunny ol' Singapore
    Posts
    309
    Specs:
    2.4GHz Intel Core 2 Duo 20" iMac
    Ok I can connect to it now -.- after I reset the router and reset the password. I wonder what went wrong just now though. Can anyone who mooches try to change the password?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Macbook all of a sudden can't see wireless network
    By madoublet98 in forum Internet, Networking, and Wireless
    Replies: 12
    Last Post: 07-04-2012, 11:47 PM
  2. Sudden problem connecting to VPN
    By Biff Dangler in forum OS X - Operating System
    Replies: 4
    Last Post: 05-04-2012, 03:15 PM
  3. Problem connecting to WPA wireless network with password that includes $s
    By maderlock in forum Internet, Networking, and Wireless
    Replies: 3
    Last Post: 06-17-2010, 06:10 AM
  4. Problem with connecting to wireless network at speed 108
    By MIXI in forum Internet, Networking, and Wireless
    Replies: 4
    Last Post: 06-16-2010, 04:12 AM
  5. Problem connecting backup drive to wireless network
    By darkjack in forum Internet, Networking, and Wireless
    Replies: 0
    Last Post: 04-11-2009, 10:17 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •