Results 1 to 3 of 3
  1. #1

    MACGIRL34's Avatar
    Member Since
    Sep 01, 2007
    Location
    USA
    Posts
    451
    Specs:
    24" iMac 2.8 GHZ/2GB/320GB/Leopard
    Question Airport not working right
    I installed my airport extreme in my 17 inch G4 Imac last week with no problem. It has gotten on the internet 3-4 times when sitting next to my Linksys router, but than will not recognise a network at all. On with apple techs for 3 hours with no luck. I followed the internet diagrams/pics the only thing that looked different was the pics showed the bar codes facing up on the card and mine are facing in towards the mac. It would not go in otherwise that I could see.
    It is showing the card in the menu bar and shows it as on. Any ideas? I have looked and looked for a solution. I am running Leopard on it...
    .Leo my mac kitty... 24" iMac 2.8GHz, Macbook Air 1.8GHZ/2GB/80GB, iPhone 3G 16GB White , iPod Classic 80GB, iPod Nano...
    MAC CHAT: macgirl3434 see profile
    My site: see profile

  2. #2

    built b16a's Avatar
    Member Since
    Oct 11, 2007
    Location
    So Cal
    Posts
    73
    Specs:
    13.3" white macbook. 2 GHz Core 2 Duo. 160GB. 2GB memory, and giving leapord a second chance.
    ive failed to install my brand new airport extreme also..

    almost 200 bucks down the drain..

    but im on my 10 yr old linksys "B" router, typeing this message... sucks.

  3. #3

    built b16a's Avatar
    Member Since
    Oct 11, 2007
    Location
    So Cal
    Posts
    73
    Specs:
    13.3" white macbook. 2 GHz Core 2 Duo. 160GB. 2GB memory, and giving leapord a second chance.
    after 5 hours of messing around with my airport extreme. i unplugged my DSL modem for a good 4 hours, came back, and the airport picked up the connection, and i was done in abotu 10 mins.

    what the **** happened?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Software Install Issue
    By Andi Licious in forum OS X - Operating System
    Replies: 6
    Last Post: 03-01-2013, 02:19 PM
  2. Install issue
    By Sur3Mac in forum OS X - Operating System
    Replies: 7
    Last Post: 08-15-2012, 12:51 PM
  3. New Install / Download Issue
    By jonesy16 in forum OS X - Operating System
    Replies: 1
    Last Post: 04-12-2009, 12:10 AM
  4. Ram install issue
    By MACGIRL34 in forum Apple Desktops
    Replies: 5
    Last Post: 12-13-2007, 04:50 PM
  5. panther install issue
    By kingcrowing2 in forum OS X - Operating System
    Replies: 3
    Last Post: 12-30-2004, 08:56 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •