New To Mac-Forums?

Welcome to our community! Join the discussion today by registering your FREE account. If you have any problems with the registration process, please contact us!

Get your questions answered by community gurus Advice and insight from world-class Apple enthusiasts Exclusive access to members-only contests, giveaways and deals

Join today!

 
Start a Discussion
 

Mac-Forums Brief

Subscribe to Mac-Forums Brief to receive special offers from Mac-Forums partners and sponsors

Join the conversation RSS
Internet, Networking, and Wireless Discussion of networking, internet, and wireless including Apple's Airport products.

Exchange Server and Internet Connection


Post Reply New Thread Subscribe

 
Thread Tools
Skinner

 
Member Since: Dec 14, 2005
Posts: 5
Skinner is on a distinguished road

Skinner is offline
Our third party network/server person set up Entourage on our two Macs to work with the Exchange Server. Both are PowerMac G5 running 10.3.7 on a wired network. Before his tampering, the internet worked great. Speed tests currently show 1346 kbps up and down, but it takes an extremely long time to load pages. You click, the wheel spins for a minute or two on the old screen, then the new page comes up partially loaded and takes another minute to finish loading. The five PCs on the network still run normally - only the Macs he worked on were effected. Any ideas on what the problem may be or how to fix it?
QUOTE Thanks
cwa107

 
cwa107's Avatar
 
Member Since: Dec 20, 2006
Location: Middletown, Pennsylvania
Posts: 26,481
cwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond repute
Mac Specs: 15" MBP, Core i7/2GHz, 8GB RAM, 480GB Crucial M500 SSD

cwa107 is offline
Quote:
Originally Posted by Skinner View Post
Our third party network/server person set up Entourage on our two Macs to work with the Exchange Server. Both are PowerMac G5 running 10.3.7 on a wired network. Before his tampering, the internet worked great. Speed tests currently show 1346 kbps up and down, but it takes an extremely long time to load pages. You click, the wheel spins for a minute or two on the old screen, then the new page comes up partially loaded and takes another minute to finish loading. The five PCs on the network still run normally - only the Macs he worked on were effected. Any ideas on what the problem may be or how to fix it?
It's hard to answer this without fully understanding your network infrastructure. How large is your office and what kind of Internet connectivity do you have? Is your Exchange Server internal?

Liquid and computers don't mix. It might seem simple, but we see an incredible amount of people post here about spills. Keep drinks and other liquids away from your expensive electronics!
QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


« imac with no wifi | WiFi streaming to a mini »
Thread Tools

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Internet Connection Sharing questions rgjcompro Internet, Networking, and Wireless 0 01-27-2007 09:55 AM
Slower internet connection? dorian86 Internet, Networking, and Wireless 0 12-13-2006 04:43 PM
g3 internet connection problems Adelio Internet, Networking, and Wireless 2 11-06-2005 06:51 PM
OSX Server - Internet Access Problem GLJones OS X - Operating System 0 03-11-2005 08:19 PM
internet connection problem brendan67 Internet, Networking, and Wireless 0 03-01-2005 02:14 PM

All times are GMT -4. The time now is 06:33 AM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
X

Welcome to Mac-Forums.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this community the ultimate source for your Mac since 2003!


(4 digit year)

Already a member?