Mac Forums

Mac Forums (http://www.mac-forums.com/forums/)
-   Internet, Networking, and Wireless (http://www.mac-forums.com/forums/internet-networking-wireless/)
-   -   Big airport issue please help (http://www.mac-forums.com/forums/internet-networking-wireless/50092-big-airport-issue-please-help.html)

kilo15 01-12-2007 04:10 PM

Big airport issue please help
 
My airport express only has one ethernet port. This is the one I will use to connect to the modem. I want to wire my desktop to the router though. Can I use an ethernet hub and conncet it to the airport single slot?

Please respond.

kilo15 01-12-2007 08:44 PM

Anyone?

kilo15 01-12-2007 09:30 PM

Anyone at all?

renegade 01-12-2007 09:34 PM

Yes. Any Ethernet switch or hub that supports 100Mb will work to expand the number of available connections on the wired side of your network.

kilo15 01-12-2007 09:57 PM

Thanks for the quick reply. Can I just use the hub with out installing the software that it comes with?

kilo15 01-13-2007 03:52 PM

Sorry for being a pain. But do I need to use the software that comes with the switch or hub, or just connect it as is? I rather not use the software if its possible. Am I correct in assuming this works like a cable tv splitter?

baggss 01-13-2007 04:20 PM

Yes, you should be able to. I've never installed anything with a hub and mine works just fine. As long as the airport is set up to assign internal IP addresses you will be ok.

kilo15 01-13-2007 06:45 PM

Thank you sir.


All times are GMT -4. The time now is 05:24 AM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.