New To Mac-Forums?

Welcome to our community! Join the discussion today by registering your FREE account. If you have any problems with the registration process, please contact us!

Get your questions answered by community gurus Advice and insight from world-class Apple enthusiasts Exclusive access to members-only contests, giveaways and deals

Join today!

 
Start a Discussion
 

Mac-Forums Brief

Subscribe to Mac-Forums Brief to receive special offers from Mac-Forums partners and sponsors

Join the conversation RSS
Internet, Networking, and Wireless Discussion of networking, internet, and wireless including Apple's Airport products.

D-Link DWL G122 Ver B1


Post Reply New Thread Subscribe

 
Thread Tools
Mac_lover
Guest
 
Posts: n/a

Hi. A friend of mine forward me a link from Ralink forum. The forum states that D-Link DWL-G122 ver B1 can be used with OS 10.3x and 10.4x. Does anyone here is currently using this adapter with Mac. I am planning to buy one for my ibook but need some feedback before i purchase this adapter.
thanks for help.
QUOTE Thanks
Kevriano

 
Kevriano's Avatar
 
Member Since: Jul 02, 2006
Location: Crawley, England
Posts: 4,561
Kevriano is a name known to allKevriano is a name known to allKevriano is a name known to allKevriano is a name known to allKevriano is a name known to allKevriano is a name known to allKevriano is a name known to all
Mac Specs: 20" Intel iMac 2.4 Ghz/3G Ram/320HD, Snow Leopard. PBook G4, 1.5Ghz/1.5 Ram/250 HD, Leopard 10.5.6.

Kevriano is offline
Hi. I use this witha dlink router and it works absolutely fine. I had a few teething problems, probably down to my inexperience with networking, but it's all fine and dandy now. Good product, way cheaper than Airport.
Buy with confidence. :headphone

Try my custom Mac Forums Search Engine: Mac Forums Google Search

Please use the reputation system if you consider any help given useful (it's the little ✓/✘ on the left <---)

QUOTE Thanks
Ant1986
Guest
 
Posts: n/a

I bought one of these yesterday to use with my emac running 10.3.9 I'm really struggling to get it up and running though, the drivers are installed and I can attempt connection to my houses network and the security WPA key is in and everything but it seems to be connecting and disconnecting every second or so. Also My dad has been trying to sort out the IP stuff in the network settings and he's selected DHCP (?) and the D-Link adaptor has self assigned itself an IP and Subnet mask which seem to be useless. Has anyone had any similar experiences or is there some sort of really obvious thing we're not doing, any help would be really appreciated thanks
QUOTE Thanks
Kevriano

 
Kevriano's Avatar
 
Member Since: Jul 02, 2006
Location: Crawley, England
Posts: 4,561
Kevriano is a name known to allKevriano is a name known to allKevriano is a name known to allKevriano is a name known to allKevriano is a name known to allKevriano is a name known to allKevriano is a name known to all
Mac Specs: 20" Intel iMac 2.4 Ghz/3G Ram/320HD, Snow Leopard. PBook G4, 1.5Ghz/1.5 Ram/250 HD, Leopard 10.5.6.

Kevriano is offline
Quote:
Originally Posted by Ant1986
I bought one of these yesterday to use with my emac running 10.3.9 I'm really struggling to get it up and running though, the drivers are installed and I can attempt connection to my houses network and the security WPA key is in and everything but it seems to be connecting and disconnecting every second or so. Also My dad has been trying to sort out the IP stuff in the network settings and he's selected DHCP (?) and the D-Link adaptor has self assigned itself an IP and Subnet mask which seem to be useless. Has anyone had any similar experiences or is there some sort of really obvious thing we're not doing, any help would be really appreciated thanks
Although I run a different OS, It may be the same problem that I had. Try putting in these numbers in the DNS servers box in network.
4.2.2.2
4.2.2.3
It helped me get connected, but I find that if I have to reboot the router for any reason, I also have to restart the Mac to re-establish the connection, even if it's showing 100% in the bar.

Try my custom Mac Forums Search Engine: Mac Forums Google Search

Please use the reputation system if you consider any help given useful (it's the little ✓/✘ on the left <---)

QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


« AIRPORT, macbook not automatically selecting network.. | Anyone else have problems with airport express and cordless phones? »
Thread Tools

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
How to create a link to a device like /dev/tty.xyz Philipina OS X - Development and Darwin 4 06-22-2006 07:40 AM
downloading mp3 from a link tiger2 Switcher Hangout 4 02-22-2006 12:03 PM
podcast link boarderjosh10 iPod Hardware and Accessories 1 01-16-2006 10:32 AM
Safari visited link colors djmitch Switcher Hangout 9 05-29-2005 04:55 PM
Apple posts iTunes Link Maker Murlyn Web Design and Hosting 2 02-28-2004 10:35 PM

All times are GMT -4. The time now is 06:47 AM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
X

Welcome to Mac-Forums.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this community the ultimate source for your Mac since 2003!


(4 digit year)

Already a member?