New To Mac-Forums?

Welcome to our community! Join the discussion today by registering your FREE account. If you have any problems with the registration process, please contact us!

Get your questions answered by community gurus Advice and insight from world-class Apple enthusiasts Exclusive access to members-only contests, giveaways and deals

Join today!

 
Start a Discussion
 

Mac-Forums Brief

Subscribe to Mac-Forums Brief to receive special offers from Mac-Forums partners and sponsors

Join the conversation RSS
Internet, Networking, and Wireless Discussion of networking, internet, and wireless including Apple's Airport products.

Airport Express Off and On


Post Reply New Thread Subscribe

 
Thread Tools
trapzilla2002

 
trapzilla2002's Avatar
 
Member Since: Jul 21, 2005
Posts: 114
trapzilla2002 is on a distinguished road

trapzilla2002 is offline
I bought an AirPort Express and had my printer and speakers plugged into it. Worked fine, no problems.

I changed the location and now when I enable it, the speakers only work off and on. The transmit sound for 5 seconds then no sound for about 8 seconds.

I went into utilites and reset it, but it still is doing the same thing.

The green light is on on the AirPort Express.

Any clues?

Thanks,

John

A Mac
QUOTE Thanks
deus_ex_machina

 
deus_ex_machina's Avatar
 
Member Since: Aug 06, 2004
Location: Tejas
Posts: 1,720
deus_ex_machina is just really nicedeus_ex_machina is just really nicedeus_ex_machina is just really nicedeus_ex_machina is just really nicedeus_ex_machina is just really nice
Mac Specs: 2GHz Mac Mini 2GB RAM 160GB 10.6.2 | MDD DP 1.25GHz G4 1.5GB RAM 10.4.11 | 233MHz iMac G3 10.3.9

deus_ex_machina is offline
did you try a different outlet? Are other ones troublesome?
QUOTE Thanks
baggss

 
baggss's Avatar
 
Member Since: Oct 10, 2004
Location: Margaritaville
Posts: 10,309
baggss has a reputation beyond reputebaggss has a reputation beyond reputebaggss has a reputation beyond reputebaggss has a reputation beyond reputebaggss has a reputation beyond reputebaggss has a reputation beyond reputebaggss has a reputation beyond reputebaggss has a reputation beyond reputebaggss has a reputation beyond reputebaggss has a reputation beyond reputebaggss has a reputation beyond repute
Mac Specs: 27" 3.4 Ghz i7 iMac-13" C2D Macbook-OSX 18.8.2-64Gb iPad 2-32 Gb iPhone 5-ATV 2-14Tb of Storage

baggss is offline
Sounds like the APEx is having issues buffering. Try moving it elsewhere.


QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


« Question about wireless... | Which PCI card can I use? »
Thread Tools

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off
Forum Jump

All times are GMT -4. The time now is 08:08 AM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
X

Welcome to Mac-Forums.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this community the ultimate source for your Mac since 2003!


(4 digit year)

Already a member?