New To Mac-Forums?

Welcome to our community! Join the discussion today by registering your FREE account. If you have any problems with the registration process, please contact us!

Get your questions answered by community gurus Advice and insight from world-class Apple enthusiasts Exclusive access to members-only contests, giveaways and deals

Join today!

 
Start a Discussion
 

Mac-Forums Brief

Subscribe to Mac-Forums Brief to receive special offers from Mac-Forums partners and sponsors

Join the conversation RSS
Internet, Networking, and Wireless Discussion of networking, internet, and wireless including Apple's Airport products.

Airport problem?


Post Reply New Thread Subscribe

 
Thread Tools
blackmagicxx

 
blackmagicxx's Avatar
 
Member Since: Sep 18, 2005
Location: Ontario, Canada
Posts: 89
blackmagicxx is on a distinguished road

blackmagicxx is offline
Hi,
Recently purchased dsl, it came with a wireless modem.
Im trying to set it up wirelessly and my airport recgonizes the network modem but when it trys to connect it says check network settings.. but as far as i know they are set right. I have the pppoe settings filled out..
Any help??
tks

:spook: :spook: :spook: :spook: :spook:
QUOTE Thanks
baggss

 
baggss's Avatar
 
Member Since: Oct 10, 2004
Location: Margaritaville
Posts: 10,309
baggss has a reputation beyond reputebaggss has a reputation beyond reputebaggss has a reputation beyond reputebaggss has a reputation beyond reputebaggss has a reputation beyond reputebaggss has a reputation beyond reputebaggss has a reputation beyond reputebaggss has a reputation beyond reputebaggss has a reputation beyond reputebaggss has a reputation beyond reputebaggss has a reputation beyond repute
Mac Specs: 27" 3.4 Ghz i7 iMac-13" C2D Macbook-OSX 18.8.2-64Gb iPad 2-32 Gb iPhone 5-ATV 2-14Tb of Storage

baggss is offline
I'm assuming your ISP uses PPOE?

What other settings are you using?


QUOTE Thanks
blackmagicxx

 
blackmagicxx's Avatar
 
Member Since: Sep 18, 2005
Location: Ontario, Canada
Posts: 89
blackmagicxx is on a distinguished road

blackmagicxx is offline
all i know is that when i plug the ethernet cord in i use pppoe settings, so i figure when i go through airport they would be the same.

No clue what other settings im using, i dident change anything else.

:spook: :spook: :spook: :spook: :spook:
QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


« g5 integrated wireless antenna...huh? | Print Server, Wired or Wireless »
Thread Tools

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Airport Problem: Self assigned IP address? Sundance Internet, Networking, and Wireless 2 02-16-2009 07:40 AM
PowerBook Problem with Airport...whats up?? wahdiatme Apple Notebooks 5 03-22-2005 01:43 AM
Complicated Airport networking/internet sharing problem... smashbrosfan Internet, Networking, and Wireless 1 12-26-2004 09:41 AM
Airport Extreme problem JMH Internet, Networking, and Wireless 2 05-10-2004 09:19 AM
airport problem rumtytum Internet, Networking, and Wireless 1 04-04-2004 01:32 PM

All times are GMT -4. The time now is 12:26 AM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
X

Welcome to Mac-Forums.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this community the ultimate source for your Mac since 2003!


(4 digit year)

Already a member?