Results 1 to 4 of 4
  1. #1

    David Green's Avatar
    Member Since
    Oct 18, 2011
    Location
    Birmingham UK
    Posts
    75
    Specs:
    2011 21.5" i5 iMac 2.7ghz 4gb ram 1tb HDD
    Strange goings on.
    For some reason, when I power up my iMac there is nothing in the menu bar at the top and that includes the wireless signal bars icon. I shut it down, start up again, and there it is. When the menu bar is missing, I cannot access the internet.

    The pattern has been the same for a week now:

    Power up and no internet.
    Shut down, power up and everything fine.
    Power up, no internet
    Shut down, power up and everything fine.

    This same alternating and repeating pattern has been going on for the last twenty or so visits to my iMac. Nothing has been altered in my settings since getting my machine a month ago. I now expect to have to switch on, shut down and switch on again to get on the internet.

    Any ideas?

  2. #2

    David Green's Avatar
    Member Since
    Oct 18, 2011
    Location
    Birmingham UK
    Posts
    75
    Specs:
    2011 21.5" i5 iMac 2.7ghz 4gb ram 1tb HDD
    Problem has corrected itself
    No idea why, nothing changed from when I bought it - probably a random bug.

  3. #3

    Kevriano's Avatar
    Member Since
    Jul 02, 2006
    Location
    Crawley, England
    Posts
    4,558
    Specs:
    20" Intel iMac 2.4 Ghz/3G Ram/320HD, Snow Leopard. PBook G4, 1.5Ghz/1.5 Ram/250 HD, Leopard 10.5.6.
    Try running disk utility and verifying/repairing your permissions. Little bugs often get fixed by doing this.
    Try my custom Mac Forums Search Engine: Mac Forums Google Search

    Please use the reputation system if you consider any help given useful (it's the little ✓/✘ on the left <---)


  4. #4

    David Green's Avatar
    Member Since
    Oct 18, 2011
    Location
    Birmingham UK
    Posts
    75
    Specs:
    2011 21.5" i5 iMac 2.7ghz 4gb ram 1tb HDD
    Thanks, I'll give that a go. No sooner had I posted that the problem had gone, it decided to return.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Weird Goings-On In MacMail
    By billwill in forum OS X - Operating System
    Replies: 2
    Last Post: 02-14-2014, 08:33 AM
  2. Goings from 10.4.11 to Snow Leopard
    By Fictionzero in forum OS X - Operating System
    Replies: 4
    Last Post: 01-27-2013, 07:12 PM
  3. Replies: 4
    Last Post: 01-15-2007, 06:40 AM
  4. strange goings on
    By Brolly in forum Switcher Hangout
    Replies: 6
    Last Post: 12-27-2005, 07:54 PM
  5. Something strange is happening, very strange
    By tafika in forum Other Hardware and Peripherals
    Replies: 18
    Last Post: 04-15-2005, 02:13 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •