New To Mac-Forums?

Welcome to our community! Join the discussion today by registering your FREE account. If you have any problems with the registration process, please contact us!

Get your questions answered by community gurus Advice and insight from world-class Apple enthusiasts Exclusive access to members-only contests, giveaways and deals

Join today!

 
Start a Discussion
 

Mac-Forums Brief

Subscribe to Mac-Forums Brief to receive special offers from Mac-Forums partners and sponsors

Join the conversation RSS
Internet, Networking, and Wireless Discussion of networking, internet, and wireless including Apple's Airport products.

transmission problem


Thread Closed

 
Thread Tools
Niknare

 
Member Since: Nov 20, 2011
Posts: 1
Niknare is on a distinguished road

Niknare is offline
Hi I am a new Mac user, transmission is very slow , like 2 to 3 days to load a movie, I made sure firewall is off, opened port in router,I used the same numbeer for internal port and external port , I used the both setting, I left name blank, when I check the network when in transmission, sometimes port is openn and sometimes not, even when port is open, still downloads at same rate. thanks for any help
chscag

 
chscag's Avatar
 
Member Since: Jan 23, 2008
Location: Fort Worth, Texas
Posts: 40,886
chscag has a reputation beyond reputechscag has a reputation beyond reputechscag has a reputation beyond reputechscag has a reputation beyond reputechscag has a reputation beyond reputechscag has a reputation beyond reputechscag has a reputation beyond reputechscag has a reputation beyond reputechscag has a reputation beyond reputechscag has a reputation beyond reputechscag has a reputation beyond repute
Mac Specs: 27" iMac i5, 3.2 GHz, iPad 3, iPhone 5c, 3 iPods, Yosemite

chscag is online now
Please read the following LINK regarding movies, copying, etc. If you are using Transmission to upload or download copyrighted and/or DRM protected movies, you are in violation of the law here in the US. Discussions of which are off limits in these forums.

This thread will be closed.

Thread Closed


« Any issues to be prepared for adding an iMac to a NT networked environment? | USB ext. modem with MacMini »
Thread Tools

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Transmission weird problem nictan OS X - Apps and Games 0 09-17-2010 04:03 AM
2009 MBP - Possible Trackpad Problem tricky10 Apple Notebooks 6 09-09-2010 08:01 AM
iPhone onscreen volume control problem smuggerific iOS and Apps 1 04-19-2010 11:18 AM
transmission problem ??? amit3230 OS X - Apps and Games 0 02-18-2010 03:20 PM
Problem with transmission. Blackbook88 OS X - Apps and Games 3 06-28-2008 03:28 PM

All times are GMT -4. The time now is 03:13 PM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
X

Welcome to Mac-Forums.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this community the ultimate source for your Mac since 2003!


(4 digit year)

Already a member?