Results 1 to 3 of 3
  1. #1

    Member Since
    Nov 20, 2011
    Internet Connection Issues. HELP! :/
    Hey guys,

    I own a MacBook pro, and the issue I have is when I first go onto Safari, I get a "no internet connection" grey page. The wifi says it's completely connected, with the internet bars all green. The page still does not load, until after 2 minutes of waiting, it loads. This happens to every wi-fi access I join. Does anyone know what the issue may be with the computer as to why the connection is lost when it says I have it? And it only happens when I first open Safari.



  2. #2

    DavidHH's Avatar
    Member Since
    Feb 28, 2010
    Hamilton, Ontario
    21.5" iMac i5 2.9 Ghz, 15" MBPro i7 2.0 Ghz, iPhone 5, iPhone 4s, ATV2, ATV3, iPad2, iPad Mini
    First easy thing to try is clear the Cache and the History from the Safari Menu.

  3. #3

    Member Since
    Nov 20, 2011
    I did to no avail. The issue is under Firefox as well.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Weird internet connection issues
    By platinumsc7 in forum Internet, Networking, and Wireless
    Replies: 1
    Last Post: 01-05-2012, 11:14 PM
  2. New MBP internet connection issues!
    By msd0009 in forum Apple Notebooks
    Replies: 4
    Last Post: 07-15-2010, 05:04 PM
  3. Wireless internet connection issues...
    By lilgiraffe925 in forum Internet, Networking, and Wireless
    Replies: 1
    Last Post: 02-20-2010, 01:11 PM
  4. Internet Connection Issues with Vista on Parallels, Anyone Else?
    By DeathtoToasters in forum Running Windows (or anything else) on your Mac
    Replies: 3
    Last Post: 04-15-2007, 10:25 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts