New To Mac-Forums?

Welcome to our community! Join the discussion today by registering your FREE account. If you have any problems with the registration process, please contact us!

Get your questions answered by community gurus Advice and insight from world-class Apple enthusiasts Exclusive access to members-only contests, giveaways and deals

Join today!

 
Start a Discussion
 

Mac-Forums Brief

Subscribe to Mac-Forums Brief to receive special offers from Mac-Forums partners and sponsors

Join the conversation RSS
Internet, Networking, and Wireless Discussion of networking, internet, and wireless including Apple's Airport products.

All apple products suddenly lost internet connection


Post Reply New Thread Subscribe

 
Thread Tools
Jhorra

 
Jhorra's Avatar
 
Member Since: Jan 23, 2007
Posts: 169
Jhorra is on a distinguished road

Jhorra is offline
So I walked away from the computer and when I came back it wasn't connected to the internet. I turning on and off the wifi adapter, and when that didn't work I reset the router. My mac sees the network but asked me for the password again. I typed it in and it connected, but when I tried to access a web page it gave the unable to connect, and my wifi icon suddenly said it had no internet connection.

The iPad asked for the password again as if it didn't know the network, but kept giving the error that it can't connect to the network. My windows computers both connect just fine, so I'm thinking it's something with the type or driver that the apple products use.

Any suggestions?

the router is a this one NETGEAR - N150 Wireless-N Router - WPN824N-100NAS
QUOTE Thanks
chscag

 
chscag's Avatar
 
Member Since: Jan 23, 2008
Location: Fort Worth, Texas
Posts: 39,648
chscag has a reputation beyond reputechscag has a reputation beyond reputechscag has a reputation beyond reputechscag has a reputation beyond reputechscag has a reputation beyond reputechscag has a reputation beyond reputechscag has a reputation beyond reputechscag has a reputation beyond reputechscag has a reputation beyond reputechscag has a reputation beyond reputechscag has a reputation beyond repute
Mac Specs: 27" iMac i5, 3.2 GHz, iPad 3, iPhone 5c, 3 iPods, OS X Mavericks

chscag is offline
Moved to correct forum. Does not belong in "Switcher".

You mentioned a WiFi adapter. What kind of adapter? And which Mac are you using - year and model? Also, what kind of encryption are you using from the router?
QUOTE Thanks
Jhorra

 
Jhorra's Avatar
 
Member Since: Jan 23, 2007
Posts: 169
Jhorra is on a distinguished road

Jhorra is offline
This morning I got up and they are all working, no idea what happened.
QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


« 'Cannot create network settings' using Mobile Broadband dongle | local network setup question »
Thread Tools

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Console message "network configuration changed" LPPU Switcher Hangout 1 10-04-2010 11:19 PM

All times are GMT -4. The time now is 06:02 AM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
X

Welcome to Mac-Forums.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this community the ultimate source for your Mac since 2003!


(4 digit year)

Already a member?