New To Mac-Forums?

Welcome to our community! Join the discussion today by registering your FREE account. If you have any problems with the registration process, please contact us!

Get your questions answered by community gurus Advice and insight from world-class Apple enthusiasts Exclusive access to members-only contests, giveaways and deals

Join today!

 
Start a Discussion
 

Mac-Forums Brief

Subscribe to Mac-Forums Brief to receive special offers from Mac-Forums partners and sponsors

Join the conversation RSS
Internet, Networking, and Wireless Discussion of networking, internet, and wireless including Apple's Airport products.

Airport (Snow) and Airport express Question


Post Reply New Thread Subscribe

 
Thread Tools
baggss

 
baggss's Avatar
 
Member Since: Oct 10, 2004
Location: Margaritaville
Posts: 10,308
baggss has a reputation beyond reputebaggss has a reputation beyond reputebaggss has a reputation beyond reputebaggss has a reputation beyond reputebaggss has a reputation beyond reputebaggss has a reputation beyond reputebaggss has a reputation beyond reputebaggss has a reputation beyond reputebaggss has a reputation beyond reputebaggss has a reputation beyond reputebaggss has a reputation beyond repute
Mac Specs: 27" 3.4 Ghz i7 iMac-13" C2D Macbook-OSX 18.8.2-64Gb iPad 2-32 Gb iPhone 5-ATV 2-14Tb of Storage

baggss is offline
Ok, here's the deal.

I have 2 wireless networks running in my home. I have my primary network and I have a music network. The Primary network is run on a Snow Airport base-station (802.11b), the music network is run off of an Airport Express Base-station (APEx) (802.11b/g). I also have another APEx that I would like to use to extend my Snow base-stations network on 802.11b.

When I set up the APEx to join the Snows network, it stops showing up in the Base-station list in the Airport Admin utility. This happens on EVERY Mac in my house (we have 4). The base-station (APEx) appears to join the network, but it doesn't show up in the list, so I do not believe it is working. I have made sure I set the APEx to work in 802.11b compatibility mode. The Snow is running in the 10.0.1.1 addressing range, the music network is running in the 198 range.

Anyone have any ideas?

BTW, all the Macs are running OSX 10.4.2 and the Snow is running V4.9 and the APExs are running V6.2 (IIRC)


QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


« Question about airport?? | Pc, mac and, ethernet »
Thread Tools

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Apple Updates Snow Airport Firmware schweb Apple Rumors and Reports 0 03-06-2003 04:10 PM

All times are GMT -4. The time now is 10:00 PM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
X

Welcome to Mac-Forums.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this community the ultimate source for your Mac since 2003!


(4 digit year)

Already a member?