New To Mac-Forums?

Welcome to our community! Join the discussion today by registering your FREE account. If you have any problems with the registration process, please contact us!

Get your questions answered by community gurus Advice and insight from world-class Apple enthusiasts Exclusive access to members-only contests, giveaways and deals

Join today!

 
Start a Discussion
 

Mac-Forums Brief

Subscribe to Mac-Forums Brief to receive special offers from Mac-Forums partners and sponsors

Join the conversation RSS
Internet, Networking, and Wireless Discussion of networking, internet, and wireless including Apple's Airport products.

AirPort Express and Bt1800HG problems - please help !


Post Reply New Thread Subscribe

 
Thread Tools
fletch_a_sketch
Guest
 
Posts: n/a

Equipment - PC with Windows XP Pro.
BT 1800 HG Wireless Broadband Router
AirPort Express Base Station
imac G5 with AirPort Extreme Card

My Situation: I have a wireless network set up with the PC, BT Router and Airport Express connected to it - this however is not an Airport network. I tried to connect my imac to this network but was unsuccessful e.g. the green light on the airport Express was on but my imac could not detect it whatsoever. (antenna was properly connected). Any ways to remedy this so that i can connect wirelessly to the 1800 HG through the Airport express ?
QUOTE Thanks
bradleydhill

 
Member Since: Aug 27, 2008
Posts: 8
bradleydhill is on a distinguished road

bradleydhill is offline
I also have been wondering if something is wrong with my airport.
I have a macbook with 10.5.5. At home I have an airport express & at work I have a bell canada wireless router.
Some times when I'm at home my computer connects to another unsecured router. When I try to connect to mine "sometimes" it asks for the password, witch already shows up. I hit connect and get a "connection time out" this will go on and on until I unplug and replug the airport express.
Also sometimes when I am connected my computer goes so slow it's stupid witch is fixed by unplugging & replugging the airport unit. I don't think it's the air port because my Iphone works perfectly while this goes on.

At work with the bell router my computer works seamlessly. But my brothers macbook pro 10.5.5 gets kicked off all the time and has to reboot his Wi Fi by shutting the airport off then on. I have never had a problem with my iPhone Wi Fi witch leads me to believe there is a software problem somewhere in 10.5.5 or my brother and I have picked up a bug somewhere.

Is anyone else having this problem or just have an idea about what might be wrong, let me know.

Thanks,
Brad
QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


« problems with PB G4 and airport | Serious Problems with Airport Router »
Thread Tools

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off
Forum Jump

All times are GMT -4. The time now is 11:29 PM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
X

Welcome to Mac-Forums.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this community the ultimate source for your Mac since 2003!


(4 digit year)

Already a member?