Results 1 to 2 of 2
  1. #1

    vicbeezy's Avatar
    Member Since
    Jun 20, 2008
    Petaluma, CA
    Internet signal on/off since airport update a few days ago...
    Hey, I hope someone can help me. I updated my airport card software a few days ago, and ever since then, my connection has been working, then not working... mostly not working. I don't know if I can fix it, but I'm hoping I can. Has this happened to anyone else? Or is it just my airport card?


  2. #2

    Member Since
    Jun 09, 2008
    I'm experiencing the same problem. Apparently this has happened to quite a few people since the Airport update...

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Bought a second iMac a few days ago..
    By AylmerQc in forum OS X - Operating System
    Replies: 2
    Last Post: 11-11-2014, 01:23 PM
  2. Just got my first mac 3 days ago...
    By mjq1986 in forum Switcher Hangout
    Replies: 18
    Last Post: 04-30-2009, 11:19 PM
  3. Have Airport Signal~No Internet :(
    By jackieo in forum Internet, Networking, and Wireless
    Replies: 0
    Last Post: 01-08-2009, 10:47 PM
  4. i bought MBP 10 days ago and....
    By keter13 in forum Switcher Hangout
    Replies: 30
    Last Post: 02-28-2008, 11:11 PM
  5. Switched 2 days ago!!! Already need help!
    By Carleen in forum Switcher Hangout
    Replies: 4
    Last Post: 01-28-2007, 08:08 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts