Results 1 to 4 of 4
  1. #1


    Member Since
    Jun 11, 2008
    Posts
    6
    Airport / General Internet connection issue
    Hi folks,
    I just bought a used Airport and it seems to work fine. I was able to connect to it easily using my MacBook. However, there isn't any Internet activity.

    A little background: A couple months ago I switched from DSL to Cable. With DSL I was able to simply unplug the ethernet cable from my eMac and plug it in to my MacBook--simple, easy. When the Cable model showed up I was able to connect it to my eMac. I tried doing the same thing (unplugging the ethernet cable from the eMac and plugging it in to my MacBook) and it didn't work. Now I have one computer that works with the Internet and I have my MacBook which once in a while picks up wireless signals. I decided to get an Airport so I could plug it in to my Cable modem connect to the Internet with my MacBook. So far: no luck. I am able to connect to the Airport with my MacBook, but there doesn't seem to be any Internet activity. All three lights on the Airport are flashing--so I'm not sure what is up. Any help would be appreciated.

    Thanks!
    Anthony

  2. #2

    dtravis7's Avatar
    Member Since
    Jan 04, 2005
    Location
    Modesto, Ca.
    Posts
    28,931
    Specs:
    iMac 2010 27" QuadI7 OSX10.11, iMac 2008 OSX10.11, MBP Late2011OSX10.11 , iPad Air, iPhone 3GS
    Did you purchase an Airport Extreme?

    If so, how do you have it connected up? Modem should go into the Internet port.

  3. #3


    Member Since
    Jun 11, 2008
    Posts
    6
    Quote Originally Posted by dtravis7 View Post
    Did you purchase an Airport Extreme?

    If so, how do you have it connected up? Modem should go into the Internet port.
    I purchased an older Airport--used. I am able to connect to it with my computer--but there is no internet activity. I tried it at home with Cox cable internet and at work--I can't seem to get the Airport to broadcast the internet signal. Is there something I need to do to my MacBook or the old Airport to get the internet working? The internet sources I'm using are live--they are just not registering when I hook up the airport to a live internet source. I've tried resetting the airport--I've looked at the networking settings--although I'm not too sure what to do with them. Are there other things I should be trying?

    Thanks for the response,
    Anthony

  4. #4

    dtravis7's Avatar
    Member Since
    Jan 04, 2005
    Location
    Modesto, Ca.
    Posts
    28,931
    Specs:
    iMac 2010 27" QuadI7 OSX10.11, iMac 2008 OSX10.11, MBP Late2011OSX10.11 , iPad Air, iPhone 3GS
    Is yours this model? There is a pic a few pages down.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Internet Connection Issue
    By billyblue in forum Internet, Networking, and Wireless
    Replies: 0
    Last Post: 07-06-2012, 04:58 PM
  2. internet connection issue
    By h-adzia in forum OS X - Operating System
    Replies: 2
    Last Post: 02-28-2012, 05:12 PM
  3. Internet Connection Issue
    By MrConfused in forum Internet, Networking, and Wireless
    Replies: 2
    Last Post: 03-20-2011, 10:44 AM
  4. Internet Connection Slow - Leopard DNS/Airport issue
    By dfaria in forum Internet, Networking, and Wireless
    Replies: 23
    Last Post: 01-23-2009, 07:27 PM
  5. Issue with Internet Connection
    By alexislalas in forum Internet, Networking, and Wireless
    Replies: 0
    Last Post: 11-28-2007, 11:44 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •