Results 1 to 7 of 7
  1. #1

    otjatt's Avatar
    Member Since
    Jun 19, 2007
    Posts
    47
    AirPort wifi issue
    Hi, I have been experiencing some problems with the wireless on my mbp. Basically, if i use my home network, it seems to work fine for the most part. But, when i use it on my University's wife network, lately it starts to act up. Sometimes I am unable to even see a network available where there actually is one...and i know that it is not the network because all of my friends who have windows laptops are able to connect....and yes...I am getting made fun of
    Also, it starts to getting soo slow to the point that it wont load anything...but it is still connected. But then after about 5 mins or so...it will start working again...:S

    Any ideas what this could be? and anyone experiencing similar issues?

    Thanks
    15" MBP 2.16GHz C2D 2GB RAM 120GB--30GB iPod--8GB Nano--Canon Rebel XT w/ Canon 17-85mm USM IS, 50mm f/1.8--Canon SD870 IS

  2. #2


    Member Since
    Feb 18, 2008
    Posts
    7
    I'm having the same type of issues here at my job site.. i end up just connecting directly with a Cat5 cable

  3. #3

    dakineyj's Avatar
    Member Since
    Jan 24, 2007
    Location
    Kailua Kona, HI
    Posts
    878
    Specs:
    MBP 15", 2.66GHz Intel Core 2 Duo, 4GB RAM, OS X 10.8.2, iPad 1, 80gb iPod, ATV 1, iPhone 5
    Have you done the updates?

  4. #4


    Member Since
    Feb 18, 2008
    Posts
    7
    according to "software updates..." i'm all updated

  5. #5

    dakineyj's Avatar
    Member Since
    Jan 24, 2007
    Location
    Kailua Kona, HI
    Posts
    878
    Specs:
    MBP 15", 2.66GHz Intel Core 2 Duo, 4GB RAM, OS X 10.8.2, iPad 1, 80gb iPod, ATV 1, iPhone 5

  6. #6


    Member Since
    Feb 20, 2008
    Posts
    50
    I sometimes have poblems with Airport seeing a connection I know is there, but I downloaded KisMAC and use that now, and have no problems whatsoever.

  7. #7

    otjatt's Avatar
    Member Since
    Jun 19, 2007
    Posts
    47
    yes i have done all of the updates as well...but thanks for the info...i will check out the link.
    15" MBP 2.16GHz C2D 2GB RAM 120GB--30GB iPod--8GB Nano--Canon Rebel XT w/ Canon 17-85mm USM IS, 50mm f/1.8--Canon SD870 IS

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Will External/USB WIFI Help "Wifi: No Hardware Installed Issue
    By bekkah13 in forum Other Hardware and Peripherals
    Replies: 1
    Last Post: 06-05-2015, 05:20 PM
  2. WiFi issue - purchased USB WiFi Adapter but not connecting
    By vdubbeet in forum Internet, Networking, and Wireless
    Replies: 2
    Last Post: 05-10-2012, 08:09 AM
  3. Issue connecting G4 (10.4.11) to WPA wifi via Airport (9.52)
    By Stibble in forum Internet, Networking, and Wireless
    Replies: 0
    Last Post: 06-19-2010, 02:39 PM
  4. No Wifi issue
    By djgulia in forum iPhone Hardware and Accessories
    Replies: 5
    Last Post: 06-17-2010, 06:27 PM
  5. Gateway Router w/AirPort,WiFi PC, non WiFi G4
    By mspiegler in forum Internet, Networking, and Wireless
    Replies: 2
    Last Post: 12-29-2005, 01:01 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •