New To Mac-Forums?

Welcome to our community! Join the discussion today by registering your FREE account. If you have any problems with the registration process, please contact us!

Get your questions answered by community gurus Advice and insight from world-class Apple enthusiasts Exclusive access to members-only contests, giveaways and deals

Join today!

 
Start a Discussion
 

Mac-Forums Brief

Subscribe to Mac-Forums Brief to receive special offers from Mac-Forums partners and sponsors

Join the conversation RSS
Internet, Networking, and Wireless Discussion of networking, internet, and wireless including Apple's Airport products.

G4/Router/PCI Lan problems


Post Reply New Thread Subscribe

 
Thread Tools
elliot

 
Member Since: Mar 12, 2008
Posts: 3
elliot is on a distinguished road

elliot is offline
Hi, I am having problems getting wireless internet on my G4.

I am running OSX 10.4.11 and did not have an airport card so purchased THIS card from ebay as it said it was compatible with Macs.

When I run the program for my netgear router it says that airport cannot connect with the router. Do I need to somehow configure the card with airport?

I have run the programs that came with the card btw.

Thanks
QUOTE Thanks
harryb2448

 
harryb2448's Avatar
 
Member Since: Nov 28, 2007
Location: Nambucca Heads Australia
Posts: 18,363
harryb2448 has a reputation beyond reputeharryb2448 has a reputation beyond reputeharryb2448 has a reputation beyond reputeharryb2448 has a reputation beyond reputeharryb2448 has a reputation beyond reputeharryb2448 has a reputation beyond reputeharryb2448 has a reputation beyond reputeharryb2448 has a reputation beyond reputeharryb2448 has a reputation beyond reputeharryb2448 has a reputation beyond reputeharryb2448 has a reputation beyond repute
Mac Specs: iMac i5 2.7GHz, 16GB memory, OS 10.10.1

harryb2448 is offline
They offer a forum. Give that a try and see if anyone else has similar problems. I take it your router has been used for wireless previously? My iConnect had to be set up slightly differently following information on the manufacturer's website. After fitting the card did you turn off and unplug the router and reboot?
QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


« Problem setting up Time Capsule | PS3 to use airport thru my iMac? »
Thread Tools

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Leopard Problems IanCT OS X - Operating System 6 12-06-2007 03:26 AM
Existing Problems with out going macbook mantic Apple Notebooks 7 02-01-2007 06:08 PM
Can I use both Wi-Fi (Airport) and Gigabit LAN on Mac Pro at same time? markw10 Internet, Networking, and Wireless 1 01-15-2007 03:09 PM
Airport problems with LAN micotto Internet, Networking, and Wireless 0 01-05-2007 07:07 PM
iDisk & LAN problems Dalton29 Running Windows (or anything else) on your Mac 1 04-16-2004 08:28 PM

All times are GMT -4. The time now is 08:53 AM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
X

Welcome to Mac-Forums.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this community the ultimate source for your Mac since 2003!


(4 digit year)

Already a member?