New To Mac-Forums?

Welcome to our community! Join the discussion today by registering your FREE account. If you have any problems with the registration process, please contact us!

Get your questions answered by community gurus Advice and insight from world-class Apple enthusiasts Exclusive access to members-only contests, giveaways and deals

Join today!

 
Start a Discussion
 

Mac-Forums Brief

Subscribe to Mac-Forums Brief to receive special offers from Mac-Forums partners and sponsors

Join the conversation RSS
Images, Graphic Design, and Digital Photography Discussion of all things graphics.

Problem publishing Mac projector files from CS4 Flash


Post Reply New Thread Subscribe

 
Thread Tools
$tressedEric

 
$tressedEric's Avatar
 
Member Since: May 14, 2008
Location: UK
Posts: 17
$tressedEric is on a distinguished road
Mac Specs: Mac Pro Quad Core 2.66GHz Intel Xeon | 3GB RAMM | OSX10.6 | Adobe CS4

$tressedEric is offline
Hi



I have Mac Pro OSX 10.58 - CS 4 Creative Suite



I have been using Flash to produce projector files totally fine for months. However, today when I publish a Mac projector file I have come across a problem. Flash publishes a .app projector file OK, but, when I open it, it appears in the dock as if it were open but I don't see anything.



Any projector files I produced prior to today still play fine. But any projector files I have created today have the previously mentioned problem. I have tried creating a totally new FLA and publishing from that incase it was the FLA I was publishing from was to blame - same problem.



I have reinstalled Flash, but the error persists.



Today I also installed new software. I installed the Developer tools because I wanted to use PackageMaker. I also installed Xray. I have removed Xray incase that was at fault - but the problem still persists.



Has anyone experienced a similar problem? or got a possible answer?



Any help would be hugely appreciated as I'm in the middle of a project that requires me to use Flash.





NB: SWF files published work fine.



Thank you



$Eric
QUOTE Thanks
lukerenn

 
Member Since: Dec 09, 2009
Posts: 1
lukerenn is on a distinguished road

lukerenn is offline
$tressed Eric, did you ever find a solution? I'm experiencing the same problem and haven't had any luck so far.

Thanks,
Luke
QUOTE Thanks
harryvermeulen

 
Member Since: Feb 09, 2011
Posts: 1
harryvermeulen is on a distinguished road

harryvermeulen is offline
Sorry to kick this old topic up again, but I'm having the exact same problem since today

Does anyone know a solution? When I look inside the .app contents, the whole .swf file isn't even in there. tried to put it in there manually but that doesn't help.

Cheers,
Harry
QUOTE Thanks
visualife

 
Member Since: Aug 15, 2013
Posts: 1
visualife is on a distinguished road

visualife is offline
guys,m I've just come across this same issue using Flash CS5.5 on a PC publishing for Mac.

the swf runs fine on the mac, the exe runs fine on windows but the .app launches with no errors but never shows.

Rich
QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


« Managing 3 iOS devices and thousands of photos. Help! | Preview App - How to cycle through all photos in a folder »
Thread Tools

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
MAC OS Versions font problem kavya01sha OS X - Operating System 0 10-08-2009 08:10 AM
new to mac - video problem yodel Apple Notebooks 1 10-04-2009 05:42 PM
Questions about Mac Mini and Imac-how much power? markw10 Apple Desktops 3 08-22-2006 06:12 PM
Disillusioned Mac desigener switches to Windows mogwai Schweb's Lounge 21 05-11-2006 02:05 PM
Mac Users Get More ISP Choices schweb Apple Rumors and Reports 1 03-06-2003 10:57 AM

All times are GMT -4. The time now is 08:07 AM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
X

Welcome to Mac-Forums.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this community the ultimate source for your Mac since 2003!


(4 digit year)

Already a member?