New To Mac-Forums?

Welcome to our community! Join the discussion today by registering your FREE account. If you have any problems with the registration process, please contact us!

Get your questions answered by community gurus Advice and insight from world-class Apple enthusiasts Exclusive access to members-only contests, giveaways and deals

Join today!

 
Start a Discussion
 

Mac-Forums Brief

Subscribe to Mac-Forums Brief to receive special offers from Mac-Forums partners and sponsors

Join the conversation RSS
Images, Graphic Design, and Digital Photography Discussion of all things graphics.

Photo's on Websites with ? marks


Post Reply New Thread Subscribe

 
Thread Tools
oakley2414

 
Member Since: May 11, 2009
Posts: 3
oakley2414 is on a distinguished road

oakley2414 is offline
New to these forums as well as new with a Mac. On a few websites when I look at pictures that were added especially in forums some pictures don't open and they are just a question mark in a little blue box. If anyone has any tips or help i'd greatly appreciate it. Sorry to start a whole thread for this.. Was not sure where to find this questions..

thanks
QUOTE Thanks
Kash

 
Kash's Avatar
 
Member Since: Dec 03, 2006
Location: Irvine, CA
Posts: 9,385
Kash has a brilliant futureKash has a brilliant futureKash has a brilliant futureKash has a brilliant futureKash has a brilliant futureKash has a brilliant futureKash has a brilliant futureKash has a brilliant futureKash has a brilliant futureKash has a brilliant futureKash has a brilliant future
Mac Specs: Black Macbook C2D 2GHz 3GB RAM 250GB HD iPhone 4 iPad 3G

Kash is offline
Those are usually just links to pictures that no longer exist. It's kind of like the box with the little X in it that you would see in Internet Explorer. There's nothing you can do as it's a server side issue.


June 2007
July 2009
QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


« Senior portfolio, what do you think? | Photo's on Websites with ? marks »
Thread Tools

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Uploading and hosting photos for customers innasensemedia Web Design and Hosting 4 04-29-2009 04:05 AM
Help...I thought I backed up my photos on an external... Kid Cruisin Schweb's Lounge 6 10-18-2008 10:16 AM
Some photos play, some photos don't - iMovie 08. Snorwood Eagle Movies and Video 0 08-01-2008 09:51 PM
help uploading photos to processing websites kkelly Images, Graphic Design, and Digital Photography 0 10-26-2007 05:45 PM
Missing Photos with iPhoto Ginger Pilot Images, Graphic Design, and Digital Photography 3 05-21-2007 12:08 PM

All times are GMT -4. The time now is 08:56 AM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
X

Welcome to Mac-Forums.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this community the ultimate source for your Mac since 2003!


(4 digit year)

Already a member?