Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    TheMacOS.com
    Guest
    we love macs logo not loading
    just wondered why? and wanted to let ya know. using IE, its not loading, even after refreshing it.

  2. #2

    sKaD's Avatar
    Member Since
    Sep 05, 2003
    Location
    USA
    Posts
    492
    Specs:
    1.8GHz G5 512mb Ram
    What logo?

    sKaD

  3. #3
    TheMacOS.com
    Guest
    the welovemacs banner on your main forum page. its been there before, but now its not loading. dont know if its me or their is a problem on your end.

  4. #4
    Wapa18
    Guest
    i'm not getting it either

  5. #5

    Murlyn's Avatar
    Member Since
    Jun 11, 2003
    Location
    Mount Vernon, WA
    Posts
    4,915
    Specs:
    MacBook Pro 2.6 GHz Core 2 Duo 4GB RAM OS 10.5.2
    Yeah I know.. and I don't have access to the server or else I would have updated it.. Im not sure who has access at this point.. But yep it's been missing for awhile

  6. #6

    Graeme43's Avatar
    Member Since
    Dec 15, 2003
    Location
    Scotland
    Posts
    428
    Specs:
    I love student discount (sig)


    see it now?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. New to Macs...and LOVE it so far!
    By iBoz in forum Switcher Hangout
    Replies: 7
    Last Post: 07-08-2011, 02:30 AM
  2. Stuck on apple loading logo + Can't be identified by iTunes.
    By Luneth in forum iPhone Hardware and Accessories
    Replies: 5
    Last Post: 04-11-2010, 10:07 AM
  3. I love Macs!
    By grussem in forum Switcher Hangout
    Replies: 3
    Last Post: 03-11-2006, 01:14 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •