Results 1 to 7 of 7
  1. #1

    TattooedMac's Avatar
    Member Since
    May 19, 2009
    Location
    Waiting for a mate . . .
    Posts
    8,430
    Specs:
    21" iMac 2.9Ghz 16GB RAM - 10.11.3, iPhone6s & iPad Air 2 - iOS 9.2.1, ATV 4Th Gen tvOS, ATV3
    Glitch in a certain thread
    As it says, in this thread http://www.mac-forums.com/forums/sch...nventions.html i have some weird behaviour going on, see image ?!?!?! Just for the Admins to know of. . .

    Dont forget to use the Reputation System if someone has helped you out !!!
    Arguing with a zealot is only slightly easier than tunneling through a mountain with your forehead!!!!!
    MoTM ☆☆☆

  2. #2

    chscag's Avatar
    Member Since
    Jan 23, 2008
    Location
    Fort Worth, Texas
    Posts
    47,986
    Specs:
    Late 2013 27" iMac, iPad 3, iPhone 6s+, iPhone 6+, 3 iPods, El Capitan
    Must be a glitch in the forum software Brent because I'm getting the same thing. It's just after midnight here (00:37) right about the time that the folks at iNET do maintenance. I'll keep an eye on it and report it if it doesn't go away.

  3. #3

    TattooedMac's Avatar
    Member Since
    May 19, 2009
    Location
    Waiting for a mate . . .
    Posts
    8,430
    Specs:
    21" iMac 2.9Ghz 16GB RAM - 10.11.3, iPhone6s & iPad Air 2 - iOS 9.2.1, ATV 4Th Gen tvOS, ATV3
    Thanks Charlie. Keep ém on their toes. . .
    Dont forget to use the Reputation System if someone has helped you out !!!
    Arguing with a zealot is only slightly easier than tunneling through a mountain with your forehead!!!!!
    MoTM ☆☆☆

  4. #4

    MacInWin's Avatar
    Member Since
    Jul 07, 2008
    Location
    Winchester, VA
    Posts
    5,590
    Specs:
    2011 MBP, 2008 iMac, iPhone 6, iPad mini, 13" MBP, AppleTV and two MacMinis
    Still there just now.

  5. #5

    Raz0rEdge's Avatar
    Member Since
    Jul 17, 2009
    Location
    MA
    Posts
    8,474
    Specs:
    27" i7 iMac, 24" iMac, 13" Macbook Air, iPhone 6S, iPod Nano 7th GeniPad 3
    Not a iNet maintenance issue, but looks like the first post has some artifact that is messing up the styling..
    --
    Regards
    ...Ashwin



    Be sure to read the Community Guidelines | The more information you provide, the better answers you get, remember GIGO.

  6. #6

    cradom's Avatar
    Member Since
    Feb 14, 2004
    Location
    Groves, Texas
    Posts
    4,474
    Specs:
    21in. iMac 10.11 --- HP win 10
    I see things too. Last time that happened I was off here for three weeks so I'm staying away.
    Always listen to experts. They’ll tell you what can’t be done and why. Then do it!
    -Lazarus Long

  7. #7

    Ctrl-Opt-Del's Avatar
    Member Since
    Sep 14, 2011
    Location
    Romford, Essex, England, GB
    Posts
    316
    Specs:
    iPad Air, WiFi & 4G, 16GB
    I noticed that too... Have I broken the site?
    For my purposes as an engineering graduate; Windows is respectable (& generally necessary), Linux is admirable (& often useful), OS X is enjoyable (& requires no further justification, although plenty could be given)!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Glitch...
    By Mac1978 in forum OS X - Apps and Games
    Replies: 0
    Last Post: 06-26-2011, 11:08 PM
  2. 10.6 Glitch
    By TimBuk2 in forum Images, Graphic Design, and Digital Photography
    Replies: 2
    Last Post: 12-22-2010, 01:47 PM
  3. The Stock Thread (The FSX discussion thread)
    By PowerBookG4 in forum Schweb's Lounge
    Replies: 5
    Last Post: 04-24-2009, 06:41 AM
  4. OS X glitch?
    By James in forum OS X - Operating System
    Replies: 12
    Last Post: 01-06-2005, 12:44 PM
  5. I have the same glitch
    By cm jennings in forum Apple Desktops
    Replies: 0
    Last Post: 12-09-2003, 03:00 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •