Mac Forums

Mac Forums (http://www.mac-forums.com/forums/)
-   Community Suggestions and Feedback (http://www.mac-forums.com/forums/community-suggestions-feedback/)
-   -   Back button and swipe does not work here. (http://www.mac-forums.com/forums/community-suggestions-feedback/303043-back-button-swipe-does-not-work-here.html)

dotdotdot 09-07-2013 09:07 PM

Back button and swipe does not work here.
 
This will sound crazy, but the back swipe mouse function and back button (the arrow in the upper left) doesn't work on this website, only. Sometimes if I click furiously it will work. This started a couple of weeks ago.

bobtomay 09-07-2013 10:29 PM

They are working here in every browser - so, don't believe it's a problem with the forum itself - I use that quite heavily.

Have you tried a different browser &/or which browser are you using?

If Safari, have tried a reset of Safari?

dotdotdot 09-08-2013 06:38 AM

Chrome, but good idea with trying Safari. I'll try it later. Quite honestly, I think Chrome is the base of a lot of problems I've been experiencing all along.

dotdotdot 09-08-2013 06:43 AM

With Safari, same thing. No go. The window 'shakes' like it wants to go back but can't. Oh well, I'll manage.

MacInWin 09-08-2013 07:59 AM

It's working for me, so it must be something on your end.

dotdotdot 09-08-2013 09:38 AM

OK, I see now the trick is to quickly double swipe and then it will work most of the time. Happens only on this website though.


All times are GMT -4. The time now is 03:28 PM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.