New To Mac-Forums?

Welcome to our community! Join the discussion today by registering your FREE account. If you have any problems with the registration process, please contact us!

Get your questions answered by community gurus Advice and insight from world-class Apple enthusiasts Exclusive access to members-only contests, giveaways and deals

Join today!

 
Start a Discussion
 

Mac-Forums Brief

Subscribe to Mac-Forums Brief to receive special offers from Mac-Forums partners and sponsors

Join the conversation RSS
Community Suggestions and Feedback A place for your suggestions and comments about the Mac-Forums Community itself

Unable to Post New Thread


Post Reply New Thread Subscribe

 
Thread Tools
fuzzy23

 
Member Since: Jun 02, 2010
Posts: 43
fuzzy23 is on a distinguished road

fuzzy23 is offline
I am a new user to mac-formums and was trying to post a new thread in the apple desktop hardware section - however was unsuccesful. Is there a problem with that section or am I just doing it wrong? Perhaps I don't have access to post new threads as a newcomer?
QUOTE Thanks
cwa107

 
cwa107's Avatar
 
Member Since: Dec 20, 2006
Location: Middletown, Pennsylvania
Posts: 26,510
cwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond repute
Mac Specs: 15" MBP, Core i7/2GHz, 8GB RAM, 480GB Crucial M500 SSD

cwa107 is offline
The only forum that has restrictions is the Buy/Sell/Trade forum. What is the error message you're getting?

Liquid and computers don't mix. It might seem simple, but we see an incredible amount of people post here about spills. Keep drinks and other liquids away from your expensive electronics!
QUOTE Thanks
fuzzy23

 
Member Since: Jun 02, 2010
Posts: 43
fuzzy23 is on a distinguished road

fuzzy23 is offline
No error message. It just doesn't move onto the next page when i click submit reply. Kinda goes blank. It cant be a browser thing cause i used safari to submit these two posts just fine.
QUOTE Thanks
cwa107

 
cwa107's Avatar
 
Member Since: Dec 20, 2006
Location: Middletown, Pennsylvania
Posts: 26,510
cwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond repute
Mac Specs: 15" MBP, Core i7/2GHz, 8GB RAM, 480GB Crucial M500 SSD

cwa107 is offline
I had this happen to me yesterday as well. After trying it two or three times, it finally went through.

I chalked it up to being something flakey with my ISP, but now I'm not so sure.

Liquid and computers don't mix. It might seem simple, but we see an incredible amount of people post here about spills. Keep drinks and other liquids away from your expensive electronics!
QUOTE Thanks
bobtomay

 
bobtomay's Avatar
 
Member Since: Dec 22, 2006
Location: Texas, where else?
Posts: 25,021
bobtomay has a reputation beyond reputebobtomay has a reputation beyond reputebobtomay has a reputation beyond reputebobtomay has a reputation beyond reputebobtomay has a reputation beyond reputebobtomay has a reputation beyond reputebobtomay has a reputation beyond reputebobtomay has a reputation beyond reputebobtomay has a reputation beyond reputebobtomay has a reputation beyond reputebobtomay has a reputation beyond repute
Mac Specs: 15" MBP 2.33 C2D 256 4GB, MBA 13" i7 1.8, MB 2.0 2GB, Nano 4th, 3GS, iPad 1

bobtomay is offline
Noticed some slow downs in response to posting and/or moving between links yesterday also.
Both from the office and at home.

I cannot be held responsible for the things that come out of my mouth.
In the Windows world, most everything folks don't understand is called a virus.
QUOTE Thanks
fuzzy23

 
Member Since: Jun 02, 2010
Posts: 43
fuzzy23 is on a distinguished road

fuzzy23 is offline
Many hours n many many attempts later... its still no good. Any suggestions guys other than PLEASE TRY AGAIN LATER?
QUOTE Thanks
cwa107

 
cwa107's Avatar
 
Member Since: Dec 20, 2006
Location: Middletown, Pennsylvania
Posts: 26,510
cwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond repute
Mac Specs: 15" MBP, Core i7/2GHz, 8GB RAM, 480GB Crucial M500 SSD

cwa107 is offline
I have escalated it to the site owners, hopefully we can get it resolved quickly for you.

Liquid and computers don't mix. It might seem simple, but we see an incredible amount of people post here about spills. Keep drinks and other liquids away from your expensive electronics!
QUOTE Thanks
the8thark

 
Member Since: Jan 27, 2007
Location: *Brisvegas*
Posts: 5,658
the8thark is a name known to allthe8thark is a name known to allthe8thark is a name known to allthe8thark is a name known to allthe8thark is a name known to allthe8thark is a name known to allthe8thark is a name known to all
Mac Specs: 17 inch 2 GHz C2D imac (5,1) with 3GB DDR2 RAM, X1600 (128MB memory) GPU - OSX 10.6.3

the8thark is offline
I am having the same issue too.
QUOTE Thanks
cwa107

 
cwa107's Avatar
 
Member Since: Dec 20, 2006
Location: Middletown, Pennsylvania
Posts: 26,510
cwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond reputecwa107 has a reputation beyond repute
Mac Specs: 15" MBP, Core i7/2GHz, 8GB RAM, 480GB Crucial M500 SSD

cwa107 is offline
Yeah, we have another member who despite being well past the threshold, can't post a buy/sell/trade thread. We've got a note into iNet and are awaiting a response. Thanks all of your patience.

Liquid and computers don't mix. It might seem simple, but we see an incredible amount of people post here about spills. Keep drinks and other liquids away from your expensive electronics!
QUOTE Thanks
calvindavis

 
Member Since: Jun 04, 2010
Posts: 1
calvindavis is on a distinguished road

calvindavis is offline
Hey all,

I am a newbie and i was just checking out this first post. It's great to see that moderators of this forum are actually very serious and replies quickly on any issue.

Thanks Guys!!!
QUOTE Thanks
the8thark

 
Member Since: Jan 27, 2007
Location: *Brisvegas*
Posts: 5,658
the8thark is a name known to allthe8thark is a name known to allthe8thark is a name known to allthe8thark is a name known to allthe8thark is a name known to allthe8thark is a name known to allthe8thark is a name known to all
Mac Specs: 17 inch 2 GHz C2D imac (5,1) with 3GB DDR2 RAM, X1600 (128MB memory) GPU - OSX 10.6.3

the8thark is offline
After posting a few new topics I am getting this and I can't now post a new topic in the news section. Tested on Safari and Firefox with same result.

There's this one link I just can not post. Everytime I try to post it I get a blank screen. And it's really ***ing me off. I'm truly mad. Why will it not just post like it should? I am not happy indeed.
QUOTE Thanks
the8thark

 
Member Since: Jan 27, 2007
Location: *Brisvegas*
Posts: 5,658
the8thark is a name known to allthe8thark is a name known to allthe8thark is a name known to allthe8thark is a name known to allthe8thark is a name known to allthe8thark is a name known to allthe8thark is a name known to all
Mac Specs: 17 inch 2 GHz C2D imac (5,1) with 3GB DDR2 RAM, X1600 (128MB memory) GPU - OSX 10.6.3

the8thark is offline
It's happening at random times in the news area. Sometimes it will post and sometimes it just will not post. I really would like a fix for this. Cause it's really annoying. Already 3 things I wanted to post in the news topic I just could not post. I don't know why.

And just tested on Opera and with the hidden proxy thing same issue.
QUOTE Thanks
dtravis7

 
dtravis7's Avatar
 
Member Since: Jan 04, 2005
Location: Modesto, Ca.
Posts: 27,630
dtravis7 has a reputation beyond reputedtravis7 has a reputation beyond reputedtravis7 has a reputation beyond reputedtravis7 has a reputation beyond reputedtravis7 has a reputation beyond reputedtravis7 has a reputation beyond reputedtravis7 has a reputation beyond reputedtravis7 has a reputation beyond reputedtravis7 has a reputation beyond reputedtravis7 has a reputation beyond reputedtravis7 has a reputation beyond repute
Mac Specs: iMac 2.4 C2D 10.9.4, iMac 2.16 C2d 10.6.8, Macbook2007 10.8.4, Mac Mini 10.8.4, iPhone 3GS Note 8!!

dtravis7 is online now
I just tried to post a new thread about a new computer in Hardware and it goes to a white screen and never posts. Strange. Tried it 3X.
QUOTE Thanks
bobtomay

 
bobtomay's Avatar
 
Member Since: Dec 22, 2006
Location: Texas, where else?
Posts: 25,021
bobtomay has a reputation beyond reputebobtomay has a reputation beyond reputebobtomay has a reputation beyond reputebobtomay has a reputation beyond reputebobtomay has a reputation beyond reputebobtomay has a reputation beyond reputebobtomay has a reputation beyond reputebobtomay has a reputation beyond reputebobtomay has a reputation beyond reputebobtomay has a reputation beyond reputebobtomay has a reputation beyond repute
Mac Specs: 15" MBP 2.33 C2D 256 4GB, MBA 13" i7 1.8, MB 2.0 2GB, Nano 4th, 3GS, iPad 1

bobtomay is offline
Just tried posting article for the8thark and it also just goes to a white screen.

I cannot be held responsible for the things that come out of my mouth.
In the Windows world, most everything folks don't understand is called a virus.
QUOTE Thanks
dtravis7

 
dtravis7's Avatar
 
Member Since: Jan 04, 2005
Location: Modesto, Ca.
Posts: 27,630
dtravis7 has a reputation beyond reputedtravis7 has a reputation beyond reputedtravis7 has a reputation beyond reputedtravis7 has a reputation beyond reputedtravis7 has a reputation beyond reputedtravis7 has a reputation beyond reputedtravis7 has a reputation beyond reputedtravis7 has a reputation beyond reputedtravis7 has a reputation beyond reputedtravis7 has a reputation beyond reputedtravis7 has a reputation beyond repute
Mac Specs: iMac 2.4 C2D 10.9.4, iMac 2.16 C2d 10.6.8, Macbook2007 10.8.4, Mac Mini 10.8.4, iPhone 3GS Note 8!!

dtravis7 is online now
There is for sure something wrong. Tried it in many different areas and same white screen. If I got it to post was going to move it to proper forum.
QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


« password | Threads without new posts still BOLD »
Thread Tools

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
can't post in for sale thread saccento Community Suggestions and Feedback 2 08-12-2009 12:21 AM
Post A Joke Thread Shannonb Schweb's Lounge 10 09-08-2007 08:27 PM

All times are GMT -4. The time now is 10:05 AM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
X

Welcome to Mac-Forums.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this community the ultimate source for your Mac since 2003!


(4 digit year)

Already a member?