Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 29
  1. #1

    TattooedMac's Avatar
    Member Since
    May 19, 2009
    Location
    Waiting for a mate . . .
    Posts
    8,380
    Specs:
    21" iMac 2.9Ghz 16GB RAM & 13"MBP 2.9Ghz i7 8GB RAM 10.10.3, iPhone5 & iPad Air 2 iOS 8.3, ATV3
    MacForums Taking 90+ seconds to load a page.
    Mods are we as a community here, having any problems with Mac Forums today. Its taking me a average of 90 + seconds to load ANY page in here today ??
    I have gone through and every other page from other sites load without a problem, but having GRRRRRR too many problems here today.

    Just wondering as its quite annoying, that i cant post replies in my favourite 2nd home. I also (off topic a bit) still cant get the Report page to reload after i have hit submit, in less than 19 seconds and this is a ongoing point.

    But just for today are we experiencing any problems today

    Cheers
    Dont forget to use the Reputation System if someone has helped you out !!!
    Arguing with a zealot is only slightly easier than tunneling through a mountain with your forehead!!!!!
    MoTM ☆☆☆

  2. #2

    vansmith's Avatar
    Member Since
    Oct 19, 2008
    Location
    Toronto
    Posts
    19,745
    Specs:
    2012 13" MBP (2.5 i5, 8GB)
    It's extremely slow here as well. Everything else loads at normal speed.
    Important Links: Community Guidelines : Use the reputation system if you've been helped.
    M-F Blog :: Write for the blog
    Writing a Quality Post

  3. #3

    dtravis7's Avatar
    Member Since
    Jan 04, 2005
    Location
    Modesto, Ca.
    Posts
    28,776
    Specs:
    iMac 2010 27" QuadI7 OSX10.11, iMac 2008 OSX10.11, MBP Late2011OSX10.11 , iPhone 3GS Note 8!
    Have either of you tried turning on an Ad Blocker? I know sometimes with it off MF takes forever.

  4. #4

    bobtomay's Avatar
    Member Since
    Dec 22, 2006
    Location
    Texas, where else?
    Posts
    26,455
    Specs:
    15" MBP '06 2.33 C2D 4GB 10.7; 13" MBA '14 1.8 i7 8GB 10.11; 21" iMac '13 2.9 i5 8GB 10.11; 6S
    Been having the same issue for the last hour, except it's taking more like 2-3 minutes plus to load a page here. And only here at m-f across multiple browsers.
    I cannot be held responsible for the things that come out of my mouth.
    In the Windows world, most everything folks don't understand is called a virus.

  5. #5

    TattooedMac's Avatar
    Member Since
    May 19, 2009
    Location
    Waiting for a mate . . .
    Posts
    8,380
    Specs:
    21" iMac 2.9Ghz 16GB RAM & 13"MBP 2.9Ghz i7 8GB RAM 10.10.3, iPhone5 & iPad Air 2 iOS 8.3, ATV3
    Well im glad it is not only me. The speed has picked up a bit, and @ Dennis no i havnt turned it on. Have never needed to in the past but this is slow like i have never seen it before
    Dont forget to use the Reputation System if someone has helped you out !!!
    Arguing with a zealot is only slightly easier than tunneling through a mountain with your forehead!!!!!
    MoTM ☆☆☆

  6. #6

    MYmacROX's Avatar
    Member Since
    Mar 17, 2009
    Posts
    3,625
    Specs:
    2008 15" MBP Yosemite, 2012 21.5" iMac Yosemite
    Hmm, no problems here... so far.

  7. #7

    bobtomay's Avatar
    Member Since
    Dec 22, 2006
    Location
    Texas, where else?
    Posts
    26,455
    Specs:
    15" MBP '06 2.33 C2D 4GB 10.7; 13" MBA '14 1.8 i7 8GB 10.11; 21" iMac '13 2.9 i5 8GB 10.11; 6S
    I've been seeing it a couple of times a week the last 3 weeks or so, but usually only lasts 5-10 minutes at a time.
    I cannot be held responsible for the things that come out of my mouth.
    In the Windows world, most everything folks don't understand is called a virus.

  8. #8

    TattooedMac's Avatar
    Member Since
    May 19, 2009
    Location
    Waiting for a mate . . .
    Posts
    8,380
    Specs:
    21" iMac 2.9Ghz 16GB RAM & 13"MBP 2.9Ghz i7 8GB RAM 10.10.3, iPhone5 & iPad Air 2 iOS 8.3, ATV3
    looks like i have jumped out of the loop

    FOR NOW

    But it was a good half hour
    Dont forget to use the Reputation System if someone has helped you out !!!
    Arguing with a zealot is only slightly easier than tunneling through a mountain with your forehead!!!!!
    MoTM ☆☆☆

  9. #9


    Member Since
    Jun 02, 2008
    Posts
    709
    Good here as well...

  10. #10

    hughvane's Avatar
    Member Since
    May 18, 2008
    Location
    Banks Peninsula, New Zealand
    Posts
    3,296
    Specs:
    MacMini 2.4, 8 Gb, OS 10.10 and 10.6; MacBook 2.4, 4 Gb, OS 10.6.8
    Was tortoise slow here around midday (NZ), and guess where it was 'stalling'. Yep, an ad server, iNET interactive no less. Ad-free skin makes no difference.

    Load speed had returned to 'normal' an hour or so later. I get the impression, falsely perhaps, that delays are at peak M-F access times, when ad promoters are waiting to seize the attention of M-F viewers.
    ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ
    Please post your Mac (or other) specs and MacOS version in your post, your profile or your signature. It helps us to help you better.

    I'm leaving now to go and find myself. If I should return before I get back, please ask me to wait.

  11. #11

    cuhnool's Avatar
    Member Since
    Jun 02, 2008
    Location
    Louisville
    Posts
    1,502
    Specs:
    MacBook 2.1GHz Core 2 Duo | 1GB RAM | OS X 10.6.3 | 250GB External HD | 8GB iPod Touch 1st Gen 3.1.3
    Yup it was slow over here as well. I would click a link anywhere here, go back to one of my papers and type a bit, and would still be loading when going back.

  12. #12

    cwa107's Avatar
    Member Since
    Dec 20, 2006
    Location
    Lake Mary, Florida
    Posts
    26,842
    Specs:
    15" MBP, Core i7/2GHz, 8GB RAM, 480GB Crucial M500 SSD
    We'll let iNet know. I have seen it on occasion, but not recently.
    Liquid and computers don't mix. It might seem simple, but we see an incredible amount of people post here about spills. Keep drinks and other liquids away from your expensive electronics!

    https://youtu.be/KHZ8ek-6ccc

  13. #13

    dtravis7's Avatar
    Member Since
    Jan 04, 2005
    Location
    Modesto, Ca.
    Posts
    28,776
    Specs:
    iMac 2010 27" QuadI7 OSX10.11, iMac 2008 OSX10.11, MBP Late2011OSX10.11 , iPhone 3GS Note 8!
    Today it was pretty normal. Normal speed here for me. Off and on though last week it was very slow like is being reported above but not today. I have AdBlocker on Safari also. Tried it on Firefox and on a Windows system with FF.

  14. #14
    iNET Interactive
    Member Since
    Jun 09, 2006
    Location
    Kalamazoo
    Posts
    222
    We had some network issues for a couple hours. Things should be sorted now though. Thanks for your patience.
    I Twitter and Twhirl @SoftWareRevue
    I've been known to write.

  15. #15

    TattooedMac's Avatar
    Member Since
    May 19, 2009
    Location
    Waiting for a mate . . .
    Posts
    8,380
    Specs:
    21" iMac 2.9Ghz 16GB RAM & 13"MBP 2.9Ghz i7 8GB RAM 10.10.3, iPhone5 & iPad Air 2 iOS 8.3, ATV3
    Quote Originally Posted by SoftWareRevue View Post
    We had some network issues for a couple hours. Things should be sorted now though. Thanks for your patience.
    WOW cool thanks for the reply and from iNet themselves ...

    Greatly appreciated
    Dont forget to use the Reputation System if someone has helped you out !!!
    Arguing with a zealot is only slightly easier than tunneling through a mountain with your forehead!!!!!
    MoTM ☆☆☆

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. flashdrives taking forever to load
    By usingmac in forum OS X - Operating System
    Replies: 8
    Last Post: 03-27-2015, 06:29 AM
  2. pages taking several minutes to load
    By Lyra in forum Internet, Networking, and Wireless
    Replies: 0
    Last Post: 02-06-2011, 03:38 PM
  3. wireless connection takes 30 seconds to load simple web pages
    By DarkestRitual in forum Internet, Networking, and Wireless
    Replies: 5
    Last Post: 10-28-2009, 06:20 PM
  4. Taking a photo every X seconds
    By WizzKid in forum Images, Graphic Design, and Digital Photography
    Replies: 4
    Last Post: 10-15-2007, 06:19 PM
  5. Please help me debug page (just load a web page in windows IE)
    By giulio in forum Web Design and Hosting
    Replies: 6
    Last Post: 07-01-2007, 04:44 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •