New To Mac-Forums?

Welcome to our community! Join the discussion today by registering your FREE account. If you have any problems with the registration process, please contact us!

Get your questions answered by community gurus Advice and insight from world-class Apple enthusiasts Exclusive access to members-only contests, giveaways and deals

Join today!

 
Start a Discussion
 

Mac-Forums Brief

Subscribe to Mac-Forums Brief to receive special offers from Mac-Forums partners and sponsors

Join the conversation RSS
Community Suggestions and Feedback A place for your suggestions and comments about the Mac-Forums Community itself

Pages on website taking a long time to load tonight


Post Reply New Thread Subscribe

 
Thread Tools
tenashus1

 
Member Since: Jul 26, 2009
Location: Florida
Posts: 189
tenashus1 has a little shameless behaviour in the past
Mac Specs: Mid 12 MBP 8gb ram, Crucial M4 SSD 512gb, Sandy Bridge i7

tenashus1 is offline
Webpages on this site take about a minute to load tonight over two computers - a pc and a mac. Not sure what's going on. Some kind of server issue?
QUOTE Thanks
dtravis7

 
dtravis7's Avatar
 
Member Since: Jan 04, 2005
Location: Modesto, Ca.
Posts: 27,913
dtravis7 has a reputation beyond reputedtravis7 has a reputation beyond reputedtravis7 has a reputation beyond reputedtravis7 has a reputation beyond reputedtravis7 has a reputation beyond reputedtravis7 has a reputation beyond reputedtravis7 has a reputation beyond reputedtravis7 has a reputation beyond reputedtravis7 has a reputation beyond reputedtravis7 has a reputation beyond reputedtravis7 has a reputation beyond repute
Mac Specs: iMac 2.4 C2D 10.10.1, iMac 2.16 C2d 10.6.8, Macbook2007 10.8.4, Mac Mini 10.8.4, iPhone 3GS Note 8!!

dtravis7 is offline
I was having the same issue and was blaming Safari but tried Firefox and same thing. Then I realized it was timing out just before the last item was loading which are the ads. I turned on Ad Blocker temporarily and bang, it was fast as can be.


So it's something to do with the ads. I am sure it will get resolved.
QUOTE Thanks
tenashus1

 
Member Since: Jul 26, 2009
Location: Florida
Posts: 189
tenashus1 has a little shameless behaviour in the past
Mac Specs: Mid 12 MBP 8gb ram, Crucial M4 SSD 512gb, Sandy Bridge i7

tenashus1 is offline
I'm using ad blocker plus for FF on my PC with no effect on this website though. Pages still load slowly. But, I do think your right that it has to do with the ads loading.
QUOTE Thanks
RNDdave

 
RNDdave's Avatar
 
Member Since: Sep 04, 2006
Location: Bristol, UK
Posts: 1,052
RNDdave is a jewel in the roughRNDdave is a jewel in the roughRNDdave is a jewel in the rough
Mac Specs: Alu MacBook | iPod Classic | iPod Shuffle | iPad2 (3G)

RNDdave is offline
Yeah; super slow here as well. Taking over a minute to load anything - my Firefox status bar shows as "Waiting for Interactive.com" I think.

Initially I thought it was my rubbish ISP but flickr and facebook are loading fine.
QUOTE Thanks
bobtomay

 
bobtomay's Avatar
 
Member Since: Dec 22, 2006
Location: Texas, where else?
Posts: 25,184
bobtomay has a reputation beyond reputebobtomay has a reputation beyond reputebobtomay has a reputation beyond reputebobtomay has a reputation beyond reputebobtomay has a reputation beyond reputebobtomay has a reputation beyond reputebobtomay has a reputation beyond reputebobtomay has a reputation beyond reputebobtomay has a reputation beyond reputebobtomay has a reputation beyond reputebobtomay has a reputation beyond repute
Mac Specs: 15" MBP 2.33 C2D 256 4GB, MBA 13" i7 1.8, MB 2.0 2GB, Nano 4th, 3GS, iPad 1

bobtomay is offline
Needs to get resolved soon - it's been going on for over 12 hours now.

I cannot be held responsible for the things that come out of my mouth.
In the Windows world, most everything folks don't understand is called a virus.
QUOTE Thanks
mikekan

 
Member Since: Sep 05, 2009
Location: Athens, Greece
Posts: 67
mikekan is an unknown at this point
Mac Specs: Mac Pro: 2 x Quad Core Xeon 3.0, 8 Gb RAM, 4TB Storage, 8800 GT

mikekan is offline
Same here, very annoying!
QUOTE Thanks
McBie

 
McBie's Avatar
 
Member Since: Apr 26, 2008
Location: Belgium
Posts: 2,541
McBie is a splendid one to beholdMcBie is a splendid one to beholdMcBie is a splendid one to beholdMcBie is a splendid one to beholdMcBie is a splendid one to beholdMcBie is a splendid one to beholdMcBie is a splendid one to beholdMcBie is a splendid one to behold
Mac Specs: 2013 MBA 13" - OS X 10.10.1

McBie is offline
Same here in Belgium where it is Tuesday 08 Septemebr 14:23 ( GMT+1 )
Sooooo slow on Safari, Firefow and IE
Other sites load normally.

Are the web servers running on 220V or 110V ?

Cheers ... McBie

A computer lets you make more mistakes faster than any invention in human history - with the possible exceptions of handguns and tequila.
The problem is not the problem. The problem is your attitude towards the problem. You understand ?
QUOTE Thanks
iWhat

 
iWhat's Avatar
 
Member Since: Nov 11, 2004
Location: Toledo, Ohio
Posts: 5,736
iWhat has a reputation beyond reputeiWhat has a reputation beyond reputeiWhat has a reputation beyond reputeiWhat has a reputation beyond reputeiWhat has a reputation beyond reputeiWhat has a reputation beyond reputeiWhat has a reputation beyond reputeiWhat has a reputation beyond reputeiWhat has a reputation beyond reputeiWhat has a reputation beyond reputeiWhat has a reputation beyond repute
Mac Specs: Macbook, iMac G5, iPad, iPhone 4, iPod (MANY)!

iWhat is offline
We are going to keep an eye on this and contact iNET, if we continue get long loading times. Please let us know, if you notice anymore loading issues throughout the day.

Also let us know, if you are using the ad-less skin built into the site through the paid membership, an ad blocker, or using the site without an ad blocker.
QUOTE Thanks
CrimsonRequiem

 
CrimsonRequiem's Avatar
 
Member Since: Jul 24, 2008
Posts: 6,006
CrimsonRequiem is a name known to allCrimsonRequiem is a name known to allCrimsonRequiem is a name known to allCrimsonRequiem is a name known to allCrimsonRequiem is a name known to allCrimsonRequiem is a name known to allCrimsonRequiem is a name known to all
Mac Specs: MBP 2.3 Ghz 4GB RAM 860 GB SSD, iMac 3.4 GHz Intel Core i7 32GB RAM, Fusion Drive 1TB

CrimsonRequiem is offline
Hum I just notice that last night as well.

Well today everything is loading super fast like normal.
QUOTE Thanks
pigoo3

 
pigoo3's Avatar
 
Member Since: May 20, 2008
Location: U.S.
Posts: 28,149
pigoo3 has a reputation beyond reputepigoo3 has a reputation beyond reputepigoo3 has a reputation beyond reputepigoo3 has a reputation beyond reputepigoo3 has a reputation beyond reputepigoo3 has a reputation beyond reputepigoo3 has a reputation beyond reputepigoo3 has a reputation beyond reputepigoo3 has a reputation beyond reputepigoo3 has a reputation beyond reputepigoo3 has a reputation beyond repute
Mac Specs: 13" MB 2.4ghz, 2gig ram, OS 10.7.5

pigoo3 is offline
Last night load times were TERRIBLE...but everything is fine now!

- Nick

- Too many "beachballs", read this: Beachballs
- Computer seems slower than it used to? Read this for some slow computer tips: Speedup
- Almost full hard drive? Some solutions. Out of Space
- Apple Battery Info. Battery
QUOTE Thanks
chscag

 
chscag's Avatar
 
Member Since: Jan 23, 2008
Location: Fort Worth, Texas
Posts: 41,387
chscag has a reputation beyond reputechscag has a reputation beyond reputechscag has a reputation beyond reputechscag has a reputation beyond reputechscag has a reputation beyond reputechscag has a reputation beyond reputechscag has a reputation beyond reputechscag has a reputation beyond reputechscag has a reputation beyond reputechscag has a reputation beyond reputechscag has a reputation beyond repute
Mac Specs: 27" iMac i5, 3.2 GHz, iPad 3, iPhone 5c, 3 iPods, Yosemite

chscag is offline
Yesterday (Sep 7) at around 3:00 PM CDST this entire forum just about came to a standstill. It lasted until I shut down this morning around 1:00 AM CDST.

It was strange because it almost appeared to be a DNS problem in that the name could not be resolved from the forum IP address of 69.20.37.125? No other web sites were affected and it was not a Mac or Snow Leopard thing. I ran tests using Leopard, SL, and Windows XP. Same result.

What was even more strange is that I could PING the IP address and receive an almost instant response from the server. ??

Anyone know what was going on around those times? Was it just from my end or was anyone else having problems? I'd like to know in case it happens again so I can try another route. Thanks.

Regards.
QUOTE Thanks
dtravis7

 
dtravis7's Avatar
 
Member Since: Jan 04, 2005
Location: Modesto, Ca.
Posts: 27,913
dtravis7 has a reputation beyond reputedtravis7 has a reputation beyond reputedtravis7 has a reputation beyond reputedtravis7 has a reputation beyond reputedtravis7 has a reputation beyond reputedtravis7 has a reputation beyond reputedtravis7 has a reputation beyond reputedtravis7 has a reputation beyond reputedtravis7 has a reputation beyond reputedtravis7 has a reputation beyond reputedtravis7 has a reputation beyond repute
Mac Specs: iMac 2.4 C2D 10.10.1, iMac 2.16 C2d 10.6.8, Macbook2007 10.8.4, Mac Mini 10.8.4, iPhone 3GS Note 8!!

dtravis7 is offline
chscag, I merged your thread with this main one as we are trying to keep the clutter down.

On my end it seemed to be the ads. That is what I saw anyway and when I turned on Ad Blocker in Safari it went back to normal speed. It seems to be fine now. Let us know if it gets worse again.
QUOTE Thanks
chscag

 
chscag's Avatar
 
Member Since: Jan 23, 2008
Location: Fort Worth, Texas
Posts: 41,387
chscag has a reputation beyond reputechscag has a reputation beyond reputechscag has a reputation beyond reputechscag has a reputation beyond reputechscag has a reputation beyond reputechscag has a reputation beyond reputechscag has a reputation beyond reputechscag has a reputation beyond reputechscag has a reputation beyond reputechscag has a reputation beyond reputechscag has a reputation beyond repute
Mac Specs: 27" iMac i5, 3.2 GHz, iPad 3, iPhone 5c, 3 iPods, Yosemite

chscag is offline
Thanks for the merge. Anyway, I guess I was not the only one having difficulty yesterday. Everything seems like it's back to normal today. Like I said though - very strange because I could PING the server and get an instant response. Usually when a server is acting up, a PING will hang or time out during the response.

Gremlins?

Regards.
QUOTE Thanks
tenashus1

 
Member Since: Jul 26, 2009
Location: Florida
Posts: 189
tenashus1 has a little shameless behaviour in the past
Mac Specs: Mid 12 MBP 8gb ram, Crucial M4 SSD 512gb, Sandy Bridge i7

tenashus1 is offline
Seems to be working fine now on my pc laptop with FF and Ad Blocker+. Haven't used my Mac yet. So far so good.

Update: Fine on Mac too tonight with no Ad Blocker.
QUOTE Thanks

Post Reply New Thread Subscribe


« The Anything Goes Forum | Finding your own posts »
Thread Tools

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts
BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
pages take forever to load 96732 Internet, Networking, and Wireless 6 08-09-2009 07:13 AM
IWeb - Website Slow to Load vincentkent OS X - Apps and Games 0 02-03-2009 06:22 PM
LONG time Windows user, about to switch. SSpiro Switcher Hangout 6 02-07-2006 07:57 PM
Long start-up time? Audio.Trench Apple Notebooks 4 10-23-2005 04:08 PM

All times are GMT -4. The time now is 12:49 AM.

Powered by vBulletin
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
X

Welcome to Mac-Forums.com

Create your username to jump into the discussion!

New members like you have made this community the ultimate source for your Mac since 2003!


(4 digit year)

Already a member?